Eyüpspor'da İbrahim Üzülmez, Altay Yenilgisi Sonrası Konuştu

14.03.2023 - 00:26 | Son Güncellenme: 14.03.2023 - 00:32

1. Lig’in 26. hafta maçında evinde karşılaştığı Altay’a 1-0’lık skorla mağlup olan Eyüpspor'da teknik direktör İbrahim Üzülmez, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Eyüpspor'da İbrahim Üzülmez, Altay Yenilgisi Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig'in 26 haftasında Eyüpspor, sahasında Altay'ı ağırladı. Eyüpspor, Altay'a 1-0 mağlup oldu ve liderliği Samsunspor'a kaptırdı.

Karşılaşma sonrası Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez açıklamalarda bulundu.

"Beklentinin uzağında bir performansımız vardı"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Üzülmez, "Üzüldüğümüz bir maç oldu. Maç öncesinde 2 haftalık serimiz vardı. Bu maçı da kazanarak avantaj yakalamak istiyorduk gelecek haftalar için. Maalesef kötü bir başlangıç yaptık. İlk 45 dakikada pozisyonumuz yok, rakibe uzak oynadık. Rakibin ekmeğine yağ sürdük. Beklentinin uzağında bir performansımız vardı." diye konuştu.

İkinci yarıda yaptıkları hamlelerle oyunu değiştirdiklerini söyleyen Üzülmez şunları kaydetti:

"Bizim için şanssız bir geceydi"

"İkinci yarıda 3 değişiklikle yapılması gereken her şeyi yaptık. Rakibe baskı kurduk, pozisyona girdik, topumuz direkten döndü. 20'ye yakın pozisyonumuz vardı. Bu kadar baskıyı golle sonuçlandıramayınca puan alamıyorsunuz. Bizim için şanssız bir geceydi.

"Şampiyonlukta bu tür mağlubiyetler oluyor"

Buraya gelen hakemler çok rahat maç yönetiyorlar. Oyuncular yerde 3 dakika yatıp kalkmıyor. Özeleştirimizi yapacağız. Kazanmak için her türlü hamleyi yaptık ama olmadı, üzüntülüyüz. Şampiyonlukta bu tür mağlubiyetler oluyor. Buraya oyuncularımla biz getirdik.

"Çok amatörce bir gol yedik"

Hedefimize inanmış durumdayız. Bu maç bizim için bir iş kazası. İkinci yarıda maçı kaybedecek bir oyun oynamadık. Yediğimiz gol bizim klasımıza yakışmayan bir goldü. Gol öncesinde oyuncularımızı uyarmamıza rağmen sesimizi duyuramadık. Çok amatörce bir gol yedik ve kaybettik."

Bu sonuçla İzmir temsilcisi, puanını 25'e yükseltti. Eyüpspor ise 50 puanda kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler