Napoli'de kriz! Son gol kralı kulüple davalık oluyor...

27.09.2023 - 01:00 | Son Güncellenme: 27.09.2023 - 01:21

Serie A'da son şampiyon Napoli'nin gündeminde Victor Osimhen var. Oyuncu tarafı kulübe yayınladıkları bir video nedeniyle hukuki bir süreç başlatabilir.

Napoli'de kriz! Son gol kralı kulüple davalık oluyor...

AJANSSPOR-HABER

İtalya Serie A'da yeni sezona sallantılı başlayan son şampiyon Napoli'de Nijeryalı golcü Victor Osimhen krizi büyüyor. Gün içinde oyuncu ile alaycı bir video paylaşan kulüp ile Osimhen cephesi arasında ipler gerildi.

Kaçan penaltı üzerinden tatsız video

Napoli kulübü resmi TikTok hesabı üzerinden son oynanan Bologna maçında penaltı kaçıran Nijeryalı golcünün o görüntülerini komik bir ses efekti ile paylaştı. İtalyan ekibi videoyu yayından kaldırana kadar ise içerik çoktan viral oldu.

Kulübü dava ediyorlarlar

Başarılı golcünün menajeri Roberto Calenda videoya ilişkin yaptığı açıklama ile Napoli kulübünün yaptığı hareketin oyuncunun imajını zedelediğini ve hukuki süreci başlatacaklarını duyurdu.

İlgini Çekebilir
Hakan Çalhanoğlu: ''Tecrübeli bir teknik adam olsa yapılabilir miydi?''
Habere Git

Teknik direktör ile tartıştı

0-0 biten ve penaltı kaçırdığı Bologna maçının bitimine 4 dakika kala saha kenarına gelen Victor Osimhen, teknik direktör Rudi Garica ile bir tartışma içerisine girdi. Gök Maviler lakaplı kulübün bu tartışma sonrası oyuncuya cezavermesi bekleniyor.

Kral oldu hasreti bitirdi

Geçen sezon Napoli'nin 33 sezon sonra İtalya Serie A'da yaşadığı şampiyonluğun en büyük mimarlarından biri de Victor Osimhen'di. Serie A'yı 26 gol ile gol kralı olarak tamamlayan oyuncuya yaz aylarında kulübü 120 milyon Euro değer biçimişti.

Senin için hazırladığımız haberler