Okan Buruk'tan Futbolculara Uyarı!

06.05.2023 - 08:44 | Son Güncellenme: 06.05.2023 - 12:55

Galatasaray haberleri... Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan futbolculara uyarı geldi. İşte Buruk'un açıklamaları.

Okan Buruk'tan Futbolculara Uyarı!

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 8 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, futbolculara uyarılarda bulundu. İşte detaylar...

Skorer'de yer alan habere göre; genç teknik adam, iki haftada yaşanan 5 puan kaybına karşın avantajlarının altını çizerek futbolcularının dikkatini çekti. 

"Şimdi önümüzde 5 final haftası var"

Okan Buruk'un, “Son iki maçta bize yakışmayan sonuçlar aldık ama bu noktaya da sizler sayesinde geldik. Şimdi önümüzde 5 final haftası var. Kendimiz kazandığımız sürece bir problem bulunmuyor” dediği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Fener'den hem final hem rövanş!
Habere Git

"Sizlerin kalitesine güveniyorum"

Daha dikkatli davranmalarını söyleyen başarılı teknik adamın, “Lider olduğumuz için bize karşı daha motive olacaklar. Sizlerin kalitesine güveniyorum. Şimdi her maçı bir final olarak görmenizi ve en az rakip kadar mücadele etmenizi istiyorum” diye konuştuğu ifade edildi. 

Buruk’un bu sözlerinin ardından oyuncuların kenetlenerek bundan sonraki haftalarda daha konsantre olacaklarını dile getirdiği bildirildi.

Kamp yok

Başakşehir maçının hazırlıklarına dün akşam yapılan antrenmanla devam eden Galatasaray’da, Teknik Direktör Okan Buruk, İstanbul’daki maçlar öncesi kamp yapılmaması kararını bu kritik süreçte de devam ettirecek. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın eski tercümanı Süper Lig ekibine sportif direktör oluyor
Habere Git

Sarı-kırmızılı futbolcular, kalan 5 haftada sadece bir kez İstanbul dışına çıkacak. Oyuncular, İstanbul’daki maçlarda ise karşılaşma günü evlerinden tesise gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler