Şampiyonlar Ligi finalinin yeri mi değişiyor? Şenes Erzik'ten açıklamalar!

04.06.2020 - 17:48 | Son Güncellenme: 04.06.2020 - 17:52

UEFA As Başkanı Şenes Erzik, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi Finali, İstanbul'dan alınacak mı? Final Four sistemi mi uygulanacak?

Şampiyonlar Ligi finalinin yeri mi değişiyor? Şenes Erzik'ten açıklamalar!

FIFA ve UEFA'nın onursal üyesi Şenes Erzik, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi finali, İstanbul'dan alınacak mı? Final Four sistemi mi uygulanacak? Şenes Erzik, tüm bu soruları Spor Kazanı programında yanıtladı.

Servet Yardımcı bu işin üzerinde!

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan FIFA ve UEFA'nın onursal üyesi Şenes Erzik, "Bunlar günlük kararlarla değiştirilecek şeyler değil. Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul'dan alınacağı haberlerini ben de duydum ancak bunu İstanbul'dan almak kolay değil. Servet Yardımcı'yla uzun bir görüşme yaptım. Servet Yardımcı bu işin üzerinde." dedi. 

Ceferin'i herkesten iyi tanırım!

Şenes Erzik, İstanbul'da oynanması planlanan Şampiyonlar Ligi finalinin olası bir değişimini değerlendirdi. Erzik, "Burada yatırım yapılmış bir Atatürk Olimpiyat Stadı var. Maç seyircisiz oynanacak ve maç günü gelirleri yok olacak. Bu durum çok bilinmeyenli bir denklem. Ceferin'i herkesten iyi tanıyorum. Ceferin böyle işler yapmaz çünkü çok sağlamcı bir insandır. Ceferin'in verilmiş bir kararı çevirmesi çok zor. Bizim koşullarımızda bir değişiklik yok. Ortada devlet tarafından yapılmış bir yatırım var. Baskı diye bir şey yok. Ben aynı basketboldaki gibi "Final Four" yapılsın dedim. Portekiz Federasyonu baskı yapabilecek düzeyde değil. Protokol organizasyonlarını yapmak çok zor. UEFA bu konuyla ilgili bu ayın 17'sinde bir açıklama yapacak. Portekiz nereden çıktı? Bunun sebebini anlayamadım." diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler