İstanbul, UEFA'nın Şampiyonlar Ligi finali ev sahibi adayları arasına girdi

25.02.2022 - 09:22 | Son Güncellenme: 25.02.2022 - 12:56

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısının ardından bugün olağanüstü toplanacak olan UEFA'nın Şampiyonlar Ligi finalini Rusya'dan alması beklenirken Almanya'dan flaş bir iddia geldi.

İstanbul, UEFA'nın Şampiyonlar Ligi finali ev sahibi adayları arasına girdi

Rusya'nın Ukrayna'yı işgale başlamasının ardından futbol paydaşları da yaptırımlara hız verdi. UEFA'nın Şampiyonlar Ligi finalini St. Petersburg'dan almaya hazırlandığı dönemde Alman basını flaş bir haber geçti. İşte detaylar...

Finalin St. Petersburg'tan alınması bekleniyor

Rusya ile Ukrayna arasındaki kriz futbola da sıçradı. Skorer'in haberine göre; UEFA'nın 2022 Şampiyonlar Ligi Finali'nde ev sahipliği yapacağını daha önce açıkladığı St. Petersburg'dan organizasyonu çekmeyi düşündüğü dönemde Alman basınından sürpriz bir iddia geldi.

4 aday arasına İstanbul da girdi

Alman basının önde gelen haber kuruluşlarından Bild, UEFA'nın bu kararı alması halinde önünde 4 alternatif şehir bulunduğunu belirtti. İspanya'dan Madrid, İngiltere'den Londra ve Macaristan'dan Budapeşte'nin yer aldığı aday şehirler arasına İstanbul da eklendi. Bild'in haberine göre; UEFA kararını resmileştirdiği taktirde bu 4 şehirden birinin finale ev sahipliği yapacağı vurgulandı.

İlgini Çekebilir
Avrupa karıştı! UEFA toplanıyor... Futbolculardan 'Bizi kurtarın' videosu
Habere Git

UEFA bugün olağanüstü toplanıyor

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle bugün olağanüstü toplantı yapacak olan UEFA İcra Kurulu'nun Şampiyonlar Ligi finalinin Rusya'dan alınıp alınmayacağıyla ilgili kararı vermesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler