Son şampiyon Napoli Sebastian Szymanski için Kasımpaşa-Fenerbahçe maçına geliyor

08.10.2023 - 10:24 | Son Güncellenme: 08.10.2023 - 10:36

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Sebastian Szymanski Serie A'nın son şampiyonu Napoli'nin radarına girdi. Oyuncuyu izlemek için Kasımpaşa maçına gelecekler

Son şampiyon Napoli Sebastian Szymanski için Kasımpaşa-Fenerbahçe maçına geliyor

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye imza atan Sebastian Szymanski, Sarı-Lacivertliler'deki performansıyla göz doldurdu. Attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Polonyalı, Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi.

Napoli Szymanski'nin peşinde

Fotomaç'ın haberine göre İtalya Serie A'nın son şampiyonu Napoli, Sebastian Szymanski'yi yaklaşık 6 haftadır takip ediyor. İtalyan dev, yıldız futbolcuyu transfer listesinde tutuyor.

Kasımpaşa maçında gözler Szymanski'de olacak

Fenerbahçe, bu akşam Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 2010/11 sezonundan beri ilk kez Süper Lig'de 8'de 8 yapmak isteyen Sarı-Lacivertliler'de Szymanski'nin ilk 11'de olması bekleniyor. Polonyalı futbolcunun performansı mercek altına alınacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de kritik maç! Hedef rekoru egale etmek, rakip Paşa...
Habere Git

Napolili yetkililer Szymanski'yi izleyecek

Napolili yetkililerin, Fenerbahçe'nin Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda Kasımpaşa ile oynayacağı Süper Lig maçına gelerek, Szymanski'yi izleyeceği kaydedildi. 

Pazarlıklarda Koç'un eli güçlü

Ali Koç yönetimi, sezon başında Szymanski ile imzalarken oyuncunun sözleşmesine herhangi bir serbest kalma maddesi eklemedi. Kanarya'nın Napoli ile gireceği pazarlıkta elinin güçlü olduğu belirtildi.

Fener'in referansı Kim Min-Jae ve Eljif Elmas

Fenerbahçe ile Napoli arasındaki transfer görüşmelerinin devre arasında olması beklenirken, Sarı-Lacivertliler'in referansı Kim Min-Jae ve Eljif Elmas. Napoli, Sarı-Lacivertliler'den kadrosuna kattığı bu iki futbolcudan da çok fazla verim aldı.

İlgini Çekebilir
Gözler üstlerinde! 6 numara transferi onlara bağlı
Habere Git

İtalyan takım, sezon başında Kim Min-Jae'yi Bayern Münih'e tam 50 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında sattı. 16.2 milyon Euro'ya alınan Eljif Elmas'ın Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 26 milyon Euro'ya ulaştı.

Szymanski'den 15 maçta 8 gol, 4 asist

Geçen sezonu Feyenoord'ta kiralık olarak tamamlayan ve Hollanda Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Sebastian Szymanski, Fenerbahçe'nin Dinamo Moskova ile anlaşmasının ardından Sarı-Lacivertliler'e imza attı. Ali Koç yönetimi Polonyalı yıldız için Rusya temsilcisine 9.75 milyon Euro ödedi. Bu sezon 15 maça çıkan Szymanski, 8 kez rakip fileleri havalandırırken, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler