Şampiyon Bayern, siber eğitimle işe başlayacak!

30.08.2020 - 20:12 | Son Güncellenme: 30.08.2020 - 20:15

Alman ekibi Bayern Münih, yeni sezonda gözünü yeni zaferlere dikti. Bayern Münih, siber eğitim programıyla birlikte çalışmalarına başlayacak. Bayern sezonu ne zaman açıyor?

Başarılı bir sezonu geride bırakan Alman ekibi Bayern Münih'te gözler yeni sezon hazırlıklarına çevrildi. Bavyera ekibi, 11 Eylül itibarıyla yeni sezonun ilk antrenmanını yapacak. Bayern Münih, antrenmanlarda siber eğitim programı kullanmaya devam edecek.

Siber eğitim programıyla çalışacaklar

Alman ekibi Bayern Münih, koronavirüs döneminde yapılacak çalışmalara ağırlık verecek. Teknik patron Hansi Flick yönetimindeki Bayern Münih'te birçok futbolcu tatilde. Ancak; Niklas Süle ve Leroy Sane gibi isimler ise milli takımlarında yer alıyor.

Kalp atışlarına kadar görebiliyorlar

Bu arada Profesör Doktor Holger Broich, Bayern Münih'in siber eğitim programı konusunda kulübe çok yardımcı oldu. Aynı zamanda bilim direktörü ve fitness başkanı olarak da kulübe hizmet eden Broich, siber eğitim sayesinde kalp atışına kadar birçok veriyi görebildiklerini söyledi.

Zorlu kulvarlar için ek çalışmalar

Hatırlanacağı gibi Bayern Münih, koronavirüs sebebiyle lige ara verildiğinde temel dayanıklılık ve yüksek aralıklı antrenmana ek olarak oyunculardan kuvvet antrenmanı yapılmasını da istemişti.

Şampiyon Bayern'in rakibi Sevilla

Bayern Münih, son olarak Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain'i finalde 1-0 yenmiş ve Avrupa'nın en büyüğü olmuştu. Bayern Münih, 24 Eylül'de Sevilla ile UEFA Süper Kupası maçı oynayacak. Ayrıca Almanya Kupası ve Bundesliga maçları da yine aynı ay içinde Bayern Münih'i bekliyor.

Senin için hazırladığımız haberler