Sami Uğurlu'dan Beşiktaş Maçı Ve Yasin Özcan İçin Transfer Açıklaması

04.01.2024 - 16:17 | Son Güncellenme: 04.01.2024 - 16:19

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu; Beşiktaş maçı, Yasin Özcan'ın transfer durumu ve ligdeki hedefleriyle ilgili konuştu. Detaylar haberimizde...

Sami Uğurlu'dan Beşiktaş Maçı Ve Yasin Özcan İçin Transfer Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Trednyol Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş'ın konuğu olacak olan Kasımpaşa'da teknik direktör Sami Uğurlu açıklamalarda bulundu.  

"Aynı başarıyı yakalamak istiyoruz"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Sami Uğurlu, "Kasımpaşa'daki ilk dönemimizle ilgili birçok defa konuştuk. Bizim adımıza ve kulübümüz adına verimli bir süreç olmuştu. A Milli Takıma giden, transfer yapan oyuncularımız vardı. İkinci dönemimizde de aynı başarıyı yakalamak istiyoruz. Başlangıçta toplam 5 maç oynadık, iyi bir girişi yaptık diyebilirim. Bizim istediğimiz ve arzumuz ikinci dönemimizde ilk dönemimizin üzerinde bir Kasımpaşa takımı oluşturmak. Aytaç Kara lige çok iyi başladı, Aytaç bizim oyunumuza da çok uygun. Aytaç Kara'nın hedefi A Milli Takım'la Avrupa Şampiyonası'na gitmek umarım bunu başarır. Aytaç şu ana kadar 8 gol, 3 asistle oynadı bu sayıları artıracaktır. Vincenzo Montella'nın Aytaç'ı da takip ettiğini biliyoruz." dedi.

"Yasin Özcan'a yurt dışından teklif var"

Yasin Özcan'ın yurt içinden ve yurt dışından taliplerinin olduğunu belirten Uğurlu, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. 

"Yasin Özcan'a Fenerbahçe'den teklif geldi mi?" sorusuna ise Uğurlu, "İlk dönemimizde 3. Lig'e kiralık gönderip sonrasında Trabzonspor'a giden bir Eren Elmalı vardı. Eren'le birlikte Umut Bozok ve Doğucan Haspolat da Trabzonspor'a gitmişti. Yasin Özcan'a da Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında şans vermiştim, sonrasında da şansını iyi değerlendirdi. Genç oyunculara şans vermeyi seviyorum. Yasin'le birlikte U-17 ve U19'dan 8 oyuncumuz bizlerle birlikte. Beşiktaş maçında 2006 doğumlu arkadaşlarımızı da aramızda göreceksiniz. Yasin'le ilgili transfer çalışmalarını yönetimimiz sürdürüyor. Yasin Özcan'ın teklif almaması anormal olur. Yasin için yurt içinden ve yurt dışından ciddi teklifler var. Yasin'i izleyen ve takip eden kulüpler var. Şu anda kulüp ismi veremem" cevabını verdi.

İlgini Çekebilir
İşte Beşiktaş'ın yeni Sırp devi!
Habere Git

Paşa'da Beşiktaş maçında 5 eksik

Beşiktaş maçı hakkında ise Sami Uğurlu, "Beşiktaş maçında Kenneth Omeruo Milli Takım'da olduğu için forma giyemeyecek. Sadık Çiftpınar, Driess Saddiki, Julien Ngoy ve Erdem Çetinkaya sakat oldukları için aramızda olmayacaklar. Beşiktaş maçında genç oyuncularımıza şans vereceğiz. Beşiktaş deplasmanları her zaman her takım için zor olmuştur. Beşiktaş'ın da bizim de eksiklerimiz var. Beşiktaş göz önünde olduğu için eksikleri göze çarpıyor ama bizim de ciddi eksiklerimiz var. Samsunspor ve Antalyaspor maçında dikkat etmişseniz bir oyuncu değişikliğiyle tamamladık. Beşiktaş maçının çok keyifli olacağını düşünüyorum. Beşiktaş'ın içinde bulunduğu ortamın bizim için avantaj mı yoksa dezavantaj mı olacağı bizim ortaya koyacağımız oyuna bağlı diyebilirim." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş-Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Tüpraş Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler