Son Dakika | Samet Aybaba'dan Trabzonspor Açıklaması

12.04.2023 - 16:09 | Son Güncellenme: 12.04.2023 - 16:23

Son dakika | Trabzonspor'da 2002-2003 sezonları arasında görev alan teknik direktör Samet Aybaba, Bordo-Mavili takımla ilgili iddiaları yanıtladı.

Son Dakika | Samet Aybaba'dan Trabzonspor Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de uzun yıllar görev alan, kariyerinde Beşiktaş ve Trabzonspor gibi önemli kulüpler bulunan teknik direktör Samet Aybaba, Bordo-Mavililer'in hoca adayları arasında yer aldı.

Trabzonspor iddialarını cevapladı

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Samet Aybaba Trabzonspor iddialarını cevapladı. Aybaba, açık kapı bıraktı ve "Oturup, konuşuruz" dedi.

"Trabzonspor ile görüşmemiz olmadı"

Samet Aybaba, "Trabzonspor ile görüşmemiz olmadı. Trabzonspor'da görev aldığımız dönemde çok düşük bütçeyle kupa şampiyonu olduk. Kulübün yeniden ayağa kalkamasında katkımız oldu, inanılmaz keyif verdi" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Ünlü yorumcu açıkladı: "Trabzonspor o hocayla büyük ihtimalle anlaştı"
Habere Git

"Yaptığım hiçbir şeyi anlatamadım"

Sözlerine devam eden Aybaba, "Belki de benim en büyük hatam, yaptığım hiçbir şeyi anlatamadım, insanlarla paylaşamadım. Bu yaptığım en kötü şey, böyle işliyor artık sistem. Yaptığımız iş keyifliydi, Trabzon’da. Trabzonspor'da o dönem herkes futbolu biliyor ben de biliyordum. Aramızda hiç sorun çıkmadı" dedi.

"Teklif gelirse oturup konuşmak lazım"

Tecrübeli teknik adam, "Teklif gelirse oturup konuşmak lazım; hedeflerini, düşüncelerini, nasıl bir takım oluşturmak istiyorlar... Ekonomik kriz var diyorlar, altyapıda yetenekli oyuncular var diyorlar. 4-5 yabancı ile takım kurup genç oyuncuları kazanmak mı istiyorlar, bunları konuşmak lazım" şeklinde konuştu.

"Başaramadıktan sonra para alsan ne olur almazsan ne olur"

Samet Aybaba son olarak şunları kaydetti: "Önce futbol adına ne yapılabilir, sonra ekonomi konuşulur. Başaramadıktan sonra para alsan ne olur almazsan ne olur"

İlgini Çekebilir
TFF ve kulüpler yabancı gündemiyle toplanıyor
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler