Beşiktaş Futbol Koordinatörü Samet Aybaba: "Olmazsa beni zaten gönderirsiniz"

28.01.2024 - 22:26 | Son Güncellenme: 28.01.2024 - 22:47

Süper Lig'de kötü gidişatını sürdüren ve bugün EMS Yapı Sivasspor karşısında da sürdüren Beşiktaş'ta bir taraftar Futbol Şubesi Sorumlusu Samet Aybaba'ya isyan etti.

Beşiktaş Futbol Koordinatörü Samet Aybaba: "Olmazsa beni zaten gönderirsiniz"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş deplasmanda EMS Yapı Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu ve ligdeki kötü gidişatını sürdürdü. Siyah-Beyazlı bir taraftar havaalanında Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'ya dert yandı.

Taraftardan Samet Aybaba'ya transfer sorusu

Havaalanında Samet Aybaba'yı gören bir taraftar transferlerin gecikmesi ve önemli isimlerin kadro dışı kalması üzerinden bir sitemde bulundu.

"Beşiktaş'ı seneye görün olmazsa beni gönderirsiniz"

Beşiktaş'ı önümüzdeki sezona hazırladıkları sinyalini veren Aybaba taraftara "Çok daha iyi oyuncular getirmek için direniyoruz. Yapacağız transfer. Kadroyu görüyor musunuz, kaç transfer yapacağız. Kadro dışı bırakıyoruz 'Niye bıraktınız' diyorsunuz. Bu Beşiktaş'ı seneye görün, olmazsa beni zaten gönderirsiniz." ifadeleriyle yanıt verdi.

Beşiktaş'tan henüz bir transfer geldi

Ara transferi aktif geçirmesi beklenen Beşiktaş ara transfer döneminde sadece Adana Demirspor'dan ayrılan Norveçli sağ bek Jonas Svensson'u kadrosuna kattı. Aralık ayı başından bu yana görevde olan Başkan Hasan Arat ve futbol heyetinin transferde ilerleyen günlerde hızlanması bekleniyor.

Beşiktaş yarıştan koptu

Beşiktaş şu anda Süper Lig'de ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin (60) 24, Galatasaray'ın (57) ise 21 puan gerisinde ligin 4. sırasında yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler