Samandıra'ya Jose Mourinho damga vurdu! Tüm takımı...

08.09.2024 - 08:23 | Son Güncellenme: 08.09.2024 - 08:40

Fenerbahçe haberleri. Trendyol Süper Lig takımlarından Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, kısa sürede Samandıra’ya damgasını vurdu. İşte detaylar.

Samandıra'ya Jose Mourinho damga vurdu! Tüm takımı...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun çalışma şekli ve sistemi tüm takımı ve Samandıra’yı etkiliyor.

Mourinho işini oldukça ciddi yapıyor

Milliyet'te yer alan habere göre; dünyanın en önemli teknik adamlarından biri olan Portekizli çalıştırıcı burada da işini oldukça ciddi yapıyor.

Tesislere en önce kendisi geliyor

Sabah antrenmanına en erken kendisi geliyor... Tesislerin kapısını deyim yerindeyse o açıyor... Sabah 10.30 çalışması için iki saat önce tesislerde olan Mourinho, antrenman sahasını da genellikle kendi hazırlıyor.

Yapılacak idman öncesi koyulması gereken işaretleri belirliyor ve ekibinden bu konuda hiç yardım almıyor. Bunun yanı sıra antrenman sonrası da ekibi ile yoğun mesaiye devam ediyor.

Türkiye’de oynanan futbolu iyice anlamaya çalışıyor

Hala Türkiye’yi ve ligi tanımaya çalışan deneyimli teknik adam, ekibinin yaptığı analizlere büyük önem veriyor. Türkiye’de oynanan futbolu iyice anlamaya çalışıyor.

Daha önce çalıştığı yerlerden farklı olarak ülkemizde ilk kez karşılaştığı yerlerin üzerinde duruyor.

Çok fazla detaycı

Sarı-lacivertli futbolcular da Mourinho’nun çalışma şeklinden fazlasıyla etkilenmiş durumda... Oynayan oynamayan birçok futbolcu Portekizli teknik adamın detaycı olmasına vurgu yapıyor.

Günün büyük bölümünü Samandıra’da geçiren, antrenmanların maç konsantrasyonunda geçmesini amaçlayan deneyimli teknik adamın çalışma şekli futbolcuları da yukarıya çekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler