Al-Gharafa, Salih Uçan'ı radarına aldı. Beşiktaş ile temasa geçildi

15.09.2023 - 09:13 | Son Güncellenme: 15.09.2023 - 09:30

Beşiktaş'ın orta sahası Salih Uçan, Katar Ligi ekiplerinden Al-Gharafa'nın radarına girdi. Al-Gharafa, Beşiktaş ve Salih Uçan ile temasa geçti. Detaylar.

Al-Gharafa, Salih Uçan'ı radarına aldı. Beşiktaş ile temasa geçildi

Trendyol Süper Lig ve Avrupa'da başarı hedefiyle sezona başlayan Beşiktaş, kadrosunda bulunan oyuncularına gelen teklifleri de değerlendiriyor. Siyah-Beyazlılar'ın başarılı orta sahası Salih Uçan'a, Katar Ligi'nden talip çıktı.

Salih Uçan, Al-Gharafa'nın radarında

Sabah'ın haberine göre Katar ekibi Al-Gharafa, Salih Uçan'ı radarına aldı. Kulüp, 29 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Al-Gharafa, Beşiktaş ve Salih Uçan ile temasa geçti

Al-Gharafa yöneticileri, transfer için harekete geçti. Katar ekibi, birkaç gün önce hem kulüp hem de oyuncu tarafıyla temasa geçti.

İlgini Çekebilir
"Galatasaray'ın KAP açıklamalarıyla ilgili şüphelerim var"
Habere Git

Beşiktaş Salih'i bırakmak istemiyor

Al-Gharafa, Salih Uçan'ı bonservisiyle almayı hedefliyor. Katar temsilcisi, 18 Eylül'de sona erecek olan transfer dönemi içinde bu transferi bitirmek istiyor. Fakat Beşiktaş, Salih'in takımdan ayrılmasına sıcak bakmıyor. Performansıyla teknik heyetin beğenisini kazanan oyuncunun takımdaki rolünün büyük olduğu belirtildi.

Piyasa değeri 4.7 milyon Euro

2021 yazında Alanyaspor'dan bedelsiz olarak Beşiktaş'a transfer olan, Ocak 2022'de ise Başakşehir'e kiralanan Salih Uçan'ın Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 4.7 milyon Euro.

Salih Uçan'ın performansı

Geçen sezon Beşiktaş formasıyla toplam 32 maça çıkan Salih, 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Tecrübeli orta saha, 8 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Salih, 6 mücadelede ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler