Saldırı oldu, ayrılmak istedi! İşte Immobile'nin yeni adresi...

17.03.2024 - 14:42 | Son Güncellenme: 17.03.2024 - 14:46

Yaklaşık 8 yıldır Lazio forması giyen Ciro Immobile'nin İtalyan ekibindeki dönemi sona eriyor. Geçtiğimiz günlerde saldırya uğrayan golcü oyuncu ayrılıyor. Detaylar...

Saldırı oldu, ayrılmak istedi! İşte Immobile'nin yeni adresi...

AJANSSPOR HABER

8 yıldır İtalyan ekibi Lazio'nun formasını giyen ve efsaneleşen Ciro Immobile, yeni karar alarak takımdan ayrılmak istedi. Yıldız ismin ezeli rakibe transfer olacağı iddia edildi. Detaylar...

Inter'e gidecek

Tuttosport'ta yer alan habere göre; Inter, Lazio'nun 34 yaşındaki forvetini kadrosuna katmak istiyor.

Ayrılmak istedi

Oyuncunun Lazio ile sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. Son dönemde taraftarların ağır eleştirisine maruz kalan yıldız futbolcunun ayrılmak istediği iddia edilmişti.

Saldırıya uğradı

Maurizio Sarri'nin ayrılığının sorumlusu olarak görülen Ciro Immobile'nin saldırıya uğradığı ortaya çıktı. BILD'de yer alan habere göre Lazio'nun santrforu, 4 yaşındaki oğlunun okulunun önünde Lazio taraftarlarınca hem sözlü hem de fiziksel saldırıya uğradı. Immobile'nin eşinin de olaya şahit olduğu bildirildi. Saldırının ardından Immobile'nin, avukatlarına sorumlular hakkında cezai işlem başlatması için talimat verdiği de gelen bilgiler arasında. 

10 gol 1 asist

Ciro Immobile, bu sezon tüm kulvarlarda toplam 34 maça çıktı. İtalyan futbolcu söz konusu 34 karşılaşmada 10 gol atıp 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler