"Sakin olamam, biz şampiyon olacağız!"

20.06.2023 - 16:58 | Son Güncellenme: 20.06.2023 - 17:46

Süper ligin yeni kulübü Pendikspor’un başarılı savunma oyunucusu Hasan Hatipoğlu’ndan gündeme yönelik açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar:

"Sakin olamam, biz şampiyon olacağız!"

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'in yeni kulübü Pendikspor'un başarılı savunma oyunucusu Hasan Hatipoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sezon öncesi kulübe geldiğinde kendisi hakkında "acabaların" olduğunu söyleyen Hatipoğlu, gösterdiği performansla kafalardaki soru işaretlerini giderdiğini belirtti.

"İbrahim Öztürk hiç yaşlanmıyor"

Hasan Hatipoğlu, "Futbol eskisi gibi değil, her geçen sene şartlar daha zorlaşıyor. Buna karşılık futbolcular da bilinçlenmeye başladı. Örneğin Sivasspor’da takım arkadaşım olan İbrahim Öztürk. 6 sezon önce nasılsa şimdi de aynı, hiçbir değişiklik yok, hiç yaşlanmıyor" ifadelerini kullandı.

"Hedefim İbrahim Öztürk gibi olmak"

İbrahim Öztürk ile arasında geçen bir diyaloğu aktaran Hatipoğlu, "Birkaç kez merakımdan sordum 'Ne zaman bırakacaksın abi?' diye. Kendisi de bana esprili bir şekilde 'Böyle gençler olduğu sürece bırakmam ve gittiği yere kadar giderim' dedi. Ben kendisine inanılmaz saygı duyuyorum. Şu an yaşım 33, keşke ben de İbrahim Öztürk’ün yaşına kadar futbol oynayabilsem. Hedefim O’nun gibi olmak" dedi.

İlgini Çekebilir
Arda Güler'i ikna turları başladı! Ali Koç görüştü
Habere Git

42 yaşında 29 maça 11 başladı, 3 gol attı

Profesyonel futbol hayatını Altay Spor Kulübü'nde devam ettiren İbrahim Öztürk, 42 yaşına girmesine rağmen performansında bir eksilme olmadan oynamaya devam ediyor. Bu sezon 29 maçta ilk 11 başlayan tecrübeli savunmacı 3 gole imza atarak, takımına büyük katkı verdi. Öztürk, 3 mücadelede ise sarı kart gördü.

"Özel seyircim var"

Pendikspor ile TFF 1. Lig play-off turunu anlatan Hasan Hatipoğlu, "Play-off finalinde kendime özel seyircim vardı. Final Manisa Akhisar’da olması ve benim de Manisa Alaşehir doğumlu olmamın avantajını kullandım. Özel seyircim vardı" şeklinde konuştu.

"Sezon başında acabalar vardı"

"Sezon başında Pendikspor’a geldiğimde herkeste acabalar vardı" diyen Hatipoğlu, "Çünkü eski performansıma tekrar gelecek miydim, herkes bu soruyu soruyordu" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor’un kamp programı belli oldu
Habere Git

Hatipoğlu, sözlerine şu şekilde devam etti: "Geçen sezonun başında Kocaelispor’da çok ciddi bir sakatlık yaşadım ve uzun süre top oynayamadım. Ancak kendine iyi bakan biriyim. Osman Özköylü hocam da sağ olsun, beni çok güzel tolere etti. Zor bir sezon oldu benim için ama sonu çok güzel oldu"

"Sakin olamam, biz şampiyon olacağız!"

Bu sezon Çaykur Rizespor maçını unutamadığını belirten Hatipoğlu, "Bu sezon unutamadığım maç ise Rizespor ile oynadığımız karşılaşmaydı. Öyle ki bu maçta yaşadıklarımızı hayatım boyunca unutamam. Maçın başında yenik duruma düşmemize rağmen, inanılmaz oynayarak ilk yarıyı 3-1 önde bitirmiştik. Maçı da zor da olsa kazanmıştık. O kadar heyecanlı ve gergindim ki bir ara beni uyaran 4. hakeme 'Hocam ben sakin olamam, biz şampiyon olacağız' şeklinde bağırdığımı hatırlıyorum" dedi.

"Devam mı edeceğim teklifleri mi değerlendireceğim bilmiyorum"

Geleceği hakkında henüz karar vermediğini söyleyen tecrübeli savunmacı, "Şu günlerde yoğun geçen sezonun yorgunluğunu çıkarmaya çalışıyorum. Pendikspor’da devam mı edeceğim yoksa transfer tekliflerini mi değerlendireceğim inanın hiç bilmiyorum. Ancak ayrılsam bile yine TFF 1. Ligde şampiyonluğa oynayan bir takıma gitmek ve yeniden şampiyon olmak isterim" diye konuştu.

Hasan Hatipoğlu'nun bu sezonki performansı

Hasan Hatipoğlu, bu sezon 31 maç ilk 11 çıktığı Pendikspor’da 2 gol ve 1 asistlik katkı yaparak, takımının Süper Lig'e çıkmasında önemli rol oynadı. 33 yaşındaki stoper 6 mücadelede ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler