Szymanski’nin şakası gerçek oluyor! Fenerbahçe'ye transferini duyurdular...

13.06.2024 - 10:15 | Son Güncellenme: 13.06.2024 - 10:19

Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Syzmanski'nin esprili açıklaması ile Fenerbahçe'nin gündemine giren Nicola Zalewski hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Szymanski’nin şakası gerçek oluyor! Fenerbahçe'ye transferini duyurdular...

AJANSSPOR - HABER

A Milli Futbol Takımı'nın Polonya'ya 2-1 kaybettiği hazırlık maçında son dakikada attığı golle takımına galibiyeti getiren Nicola Zalewski, maçın ardından sarı lacivertli formayı giyen takım arkadaşı Sebastian Szymanski’nin yarı şaka, yarı ciddi televizyon röportajıyla Fenerbahçe’nin gündemine girmişti.

Her şey Szymanski'nin şakasıyla başladı

Polonya - Türkiye maçı sonrası Szymanski bir soru üzerine 'Zalewski bana Jose Mourinho’nun çok iyi hoca olduğunu söyledi. Zalewski’yi Fenerbahçe’ye getirmek isterim ama tabii bu bir şaka” ifadelerini kullanmıştı.

Polonya basınından Zalewski iddiası

Polonya basını Fenerbahçe'nin, Serie A ekibi Roma'da forma giyen Polonya Milli Takımı’nın 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Nicola Zalewski'yi gündemine aldığını ileri sürdü.

Kiralanabilir

Hürriyet'in derlediği habere göre; Polonya basınında yer alan haberde sarı lacivertlilerin, Roma ile 2025’e kadar sözleşmesi bulunan oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kirayabileceği kaydedildi. 

Szymanski aracı oldu

Annesi İtalyan, babası Polonyalı olan, genç yıldız için Sebastian Szymanski’nin aracı olduğu ve teknik direktör Jose Mourinho ile çalışmasının ona aşama kaydettireceğini söylediği Polonya televizyonlarında ifade edilmişti.

33 maçta forma giydi

Bu sezon Roma formasıyla 33 resmi maça çıkan Zalewski, 3 asist yapma başarısı gösterdi. Genç futbolcunun güncel piyasa değeri ise 12 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler