NBA'de Chicago Bulls'un Guardı Lonzo Ball Dizinden Tekrar Ameliyat Olacak

09.03.2023 - 18:35 | Son Güncellenme: 09.03.2023 - 19:17

NBA ekiplerinden Chicago Bulls forması giyen oyun kurucu Lonzo Ball, sağ dizinden tekrar ameliyat olacak. Yıldız oyuncu son olarak Ocak 2022'de forma giymişti.

NBA'de Chicago Bulls'un Guardı Lonzo Ball Dizinden Tekrar Ameliyat Olacak

AJANSSPOR-HABER

NBA'de Chicago Bulls forması giyen Amerikalı guard Lonzo Ball'un yakası bir türlü sakatlıklardan kurtulmuyor. Sağ dizinden yaşadığı sakatlık sonrası iki operasyon geçiren 25 yaşındaki oyuncu, ESPN'den Adrian Wojnarowski'nin haberine göre tekrar ameliyat masasına yatacak.

Geri dönmesi minimum 6 ay sürecek

Lonzo Ball'un geçireceği 3. ameliyatın ardından 6 aylık bir iyileşme ve rehabilitasyon süreci geçirecek. Habere göre Bulls yönetimi ve oyuncunun çalıştığı menajerlik şirketi olan Klutch Sports ameliyat öncesi birlikte bir çalışma yürüterek uzun süredir forma giyemeyen oyuncunun durumu için uzmanlara danıştılar.

Son maçına 1 yıl önce çıktı

Lonzo Ball son maçına 15 Ocak 2022'de Bulls forması ile Golden State Warriors karşısında çıktı. Takımının kaybettiği maçta Ball 23 dakika sahada kaldı ve 15 sayı, 3 asist ile mücadele etti.

İlgini Çekebilir
NBA'de Phoenix Suns seriye bağladı! Üst üste 4. galibiyet...
Habere Git

Ortalama 20 milyon dolar kazanıyor

2021-2022 sezonunun başında New Orleans Pelicans'tan ayrılarak Chicago Bulls'un yolunu tutan 25 yaşındaki oyun kurucu, Chicago Bulls ile tamamı garanti ücretten oluşan 4 yıl 80 milyon dolarlık bir kontrat imzaladı.

Lakers yukarıdan seçti

Los Angeles Lakers, koleji UCLA'de geçiren başarılı guard oyuncusunu 2017 NBA Draft'ında 2. sıradan seçmişti. Ball tarzı ile draft öncesinde NBA efsanesi Jason Kidd'e benzetiliyordu fakat ligde bulunduğu sürede o seviyeye ulaşamadı.

Davis takasında gözden çıkarıldı

"Kral" lakaplı LeBron James'in Los Angeles Lakers'a gelişi sonrası içinde Lonzo Ball'un da bulunduğu genç kadro ile play-off'u kaçırdı. Ertesi sezon Lakers'ın takıma Anthony Davis'in katıldığı takasta Ball, Brandon Ingram ve Josh Hart New Orleans Pelicans'a gönderildi.

İlgini Çekebilir
NBA'de Morant, 4 maç daha yok!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler