Sakatlanan Zehra Güneş'ten üzücü haber geldi

09.06.2024 - 20:49 | Son Güncellenme: 09.06.2024 - 21:12

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, milli yıldızlarımız Zehra Güneş, İlkin Aydın ve Hande Baladın'ın sakatlıkları hakkında konuştu.

Sakatlanan Zehra Güneş'ten üzücü haber geldi

AJANSSPOR HABER

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, milli takım forması giyen yıldızlarımızın yaşadıkları sakatlıklar hakkında bilgi verdi. İşte detaylar...

"Hande Baladın’ın hiçbir sıkıntısı kalmadı"

TVF'nin sitesinde açıklamarına yer verilen Başkan Mehmet Akif Üstündağ, Hande Baladın'ın yaşadığı sakatlığı tamamen atlattığını açıklayarak, "Hande Baladın’ın hiçbir sıkıntısı kalmadı ve 3. ayak karşılaşmalarında süre alabilecek." dedi.

"Tedavisi yoğun şekilde sürüyor."

Ayak bileğinde burkulma yaşayan İlkin Aydın'ın son durumunu da paylaşan Başkan Üstündağ, şu ifadeleri kullandı: "İlkin Aydın, ayak bileğinden burkulma yaşadı. takımla beraber Hong Kong’a gitti ve Final Etabı’nda yer alabilmesi için tedavisi yoğun şekilde sürüyor."

Zehra Güneş'in sakatlığı

Filenin Sultanları'nın yıldız ismi Zehra Güneş, Türkiye'nin geçtiğimiz günlerde Güney Kore ile karşılaşacağı maç öncesi yapılan antrenmanda sakatlanmıştı.

"Her geçen gün daha iyi oluyorum"

Sakatlığı sebebiyle Milli Takım'ın Amerika Birleşik Devletleri kampından ayrılan Zehra Güneş, tedavi süreci için İstanbul'a gelmişti. Sakatlığıyla ilgili Instagram hesabından açıklamalarda bulunan milli voleybolcu, "Her geçen gün daha iyi oluyorum; İstanbul’da kendimi hızla toparlayacağıma ve Paris’te takımımla birlikte olacağıma yürekten inanıyorum. Dualarınız, güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkür ederim. Paris’te görüşmek üzere" ifadelerini kullanmıştı.

"Zehra Güneş, Türkiye'de kaldı"

Son olarak TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, yaptığı açıklamalarda Zehra Güneş'in sakatlığının devam ettiği ifade etti. Bu sebeple Güneş'in Türkiye'de kaldığını duyuran Üstündağ, "Zehra Güneş menisküs sakatlığı nedeniyle Türkiye’de kaldı ve 2 hafta tedavisine burada devam edilecek." ifadelerinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler