Sakaryaspor iki golle 3 puanı aldı! Sakaryasporlu futbolcu 6 yıl sonra...

02.03.2024 - 20:38 | Son Güncellenme: 02.03.2024 - 21:08

Trendyol 1. Ligi'nin 25. haftasında Sakaryaspor, sahasında Manisa FK'yı konuk etti. Manisa FK üç maçtır galip gelemedi. Rotman siftah yaptı. İşte tüm detaylar...

Sakaryaspor iki golle 3 puanı aldı! Sakaryasporlu futbolcu 6 yıl sonra...

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Ligi'nin 25. haftasında Tuncay Şanlı'nın takımı Sakaryaspor, evinde Manisa FK'yı konuk etti. Karşılaşmanın golleri 55. dakikada Rajko Rotman ve 90+7'de Del Valle'nin ayağından geldi. Bu galibiyetle birlikte puanını 43'e yükselten Sakaryaspor 4. sıraya yükseldi. Manisa FK ise 28 puanla 13. sırada kaldı.

Rajko Rotman siftah yaptı

Sakaryaspor'un Sloven futbolcusu Rajko Rotman, sezon başında transfer olduğu Sakaryaspor ile ilk kez gol sevinci yaşadı. Kariyerinin 22. resmi golünü kaydeden Rotman, 6 sezon sonra ilk kez gol sevinci yaşadı.

Sakaryaspor bir maç sonra kazandı

Geçen hafta Eyüpspor'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Sakaryaspor, bir haftalık aradan sonra Manisa FK'yı mağlup ederek 3 puanı bir kez daha hanesine yazdırmayı başardı.

Manisa FK 3 maçtır kazanamadı

En son 11 Şubat'ta Giresunspor'u sahasında 2-0 mağlup eden Manisa FK; Göztepe ile golsüz, Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı ve Sakaryaspor'a deplasmanda 2-0 mağlup oldu.

Maç sonu ortalık karıştı

Maç sonunda Sakaryasporlu futbolcu Burak Süleyman ve Manisa FK futbolcusu Burak Altıparmak arasında tansiyon yükseldi. Maçın hakemi Ozan Ergün, iki futbolcuya da kırmızı kart çıkardı. VAR'dan izleme tavsiyesi geldi, pozisyonu izleyen orta hakem Ozan Ergün, kararından vazgeçmedi.

Senin için hazırladığımız haberler