Spor Toto 1. Lig: Atakaş Denizlispor 0-1 Sakaryaspor (Yazılı Özet)

05.03.2023 - 22:35 | Son Güncellenme: 05.03.2023 - 22:57

Spor Toto 1. Lig'de Sakaryaspor deplasmanda Atakaş Denizlispor'u Kassaongo'nun penaltıdan bulduğu golle 1-0 mağlup etti ve ligdeki galibiyet serisini 6'ya yükseltti.

Spor Toto 1. Lig: Atakaş Denizlispor 0-1 Sakaryaspor (Yazılı Özet)

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında Atakaş Denizlispor, Denizli Atatürk Stadyumu'nda Sakaryaspor'u konnuk etti. Karşılaşmadan deplasman ekibi Sakaryaspor, 79. dakikada Kabongo Kassongo'nun penaltıdan bulduğu golle 1-0 galip ayrıldı.

Kassongo gol krallığına koşuyor

Sakaryaspor'un golcüsü Kabongo Kassongo, bugün attığı gol ile 1. Lig'deki gol sayısını 16'ya yükseltti ve krallık yarışında zirvedeki yerini korudu. Demokratik Kongolu golcünün hemen arkasında 13 golle Altaylı Marco Paixao yer alıyor.

Sakarya'nın serisi uzuyor

Taner Taşkın'ın çalıştırdığı Sakaryaspor, 1.Lig'de oynadığı son 6 maçtan da galip ayrıldı ve play-off grubunun üst sıraları için daha da iddialı bir hale geldi.

İlgini Çekebilir
Sakaryaspor yönetiminden açıklama: "Müsaade etmeyeceğiz"
Habere Git

Sakarya yukarı Denizli aşağı

6. Sakaryaspor bugün elde ettiği galibiyet ile puanını 40'a yükseltti ve ilk iki sıra ile olan puan farkını 4'e indirdi. Denizlispor ise bu sezon 14. kez kaybederek 18. sırada kaldı ve düşme hattından yine kurtulamadı.

Senin için hazırladığımız haberler