Ömer Gürmeriç, Sakarya Okullar Arası Türkiye Halter Şampiyonu Oldu

10.01.2023 - 23:53 | Son Güncellenme: 10.01.2023 - 23:59

Halter Son Dakika Haberleri: Sakarya Büyükşehir Belediyesi sporcusu Ömer Gürmeriç, okullar arası halter şampiyonasını birinci olarak tamamladı. Detaylar...

Ömer Gürmeriç,  Sakarya Okullar Arası Türkiye Halter Şampiyonu Oldu

AJANSSPOR HABER

Sakarya Büyükşehir Belediyesi halter sporcusu Bartın’da düzenlenen Okullar Arası Türkiye Halter Şampiyonası’nda birinci oldu. Genç sporcu Sakarya'da çoşkuyla karşılandı. Detaylar...

Bartın’da düzenlenen Okullar Arası Türkiye Halter Şampiyonası’nda Sakaryalı sporcu Ömer Gürmeriç, şampiyonluğu elde etti. Gürmeriç, koparmada 115 kilo, silkmede 140 kilo, toplamda ise 255 kilo ile Türkiye Şampiyonu oldu.

Büyük heyecana sahne olan halter şampiyonasına Türkiye'den toplam, 300 sporcı katıldı. Turnuvanın sona ermesiyle birlikte sporcular madalyalarını teslim aldılar.

Şampiyona sonrası duygularını paylaşan Gürmeriç, “Bizim için önemli şampiyonalardan birisini daha en güzel şekilde tamamlamayı başardık. Sıkı bir hazırlık dönemi geçirdim ve şampiyonluk geldi. İnşallah gelecekte daha önemli başarılara imza atacağız. Başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce olmak üzere, bizlerden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

55 kiloda Ramazan Efe şampiyon

Bursa Büyükşehir Beleditesi sporcusu Ramazan Efe Yılmaz 55. kg'da Türkiye Şampiyonu oldu. 55 kg’da yarışan Yılmaz, koparmada 80 kg ve silkmede 113 kg olmak üzere toplamda 193 kg kaldırdığı ağırlıkla Türkiye Şampiyonluğuna ulaşan taraf oldu.

Senin için hazırladığımız haberler