(Yazılı Özet) Sakaryaspor-Ümraniyespor Maç Sonucu: 1-1

26.08.2023 - 21:34 | Son Güncellenme: 26.08.2023 - 21:51

TFF 1.Lig'de Sakaryaspor evinde konuk ettiği Ümraniyespor'a karşı 1-0 geri düşmesine rağmen karşılaşmadan 1-1'lik beraberlik ile ayrıldı.

(Yazılı Özet) Sakaryaspor-Ümraniyespor Maç Sonucu: 1-1

AJANSSPOR-HABER

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında Sakaryaspor, Ümraniyespor'u Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda konuk etti. Karşılaşma 1-1'lik sonuçla noktalandı ve taraflar puanları arasında paylaştı.

İlk yarı Ümraniye ikinci yarı Sakarya güldü

Karşılaşmanın ilk yarısında dakikalar 45+3'ü gösteriken Ümraniyespor Bouali'nin golü ile soyunma odasına 1-0 önde gitmeyi başardı. İkinci yarının 72. dakikasında ise Sakayaspor adına geçen sezonun flaş golcüsü Kassongo penaltıdan kaydettiği gol ile skora dengeyi getirdi.

Sakarya puan toplamaya devam ediyor

Sakaryasor ilk 3 haftada hiçbir maçı puansız geçmedi. Körfez ekibi ilk hafta deplasmanda Göztepe'yi 1-0 mağlup ederken sonrasında sırasıyla Gençlerbirliği ve Ümraniyespor ile berabere kalarak 5 puan topladı.

İlgini Çekebilir
Fırtına'nın gemileri Karadeniz'de battı!
Habere Git

Ümraniye'nin düşüşü sert oldu

Geçtiğimiz sezon tarihinde ilk defa mücadele ettiği Süper Lig'den düşen ilk ekip olan Ümraniyespor, 1.Lig'e pek iyi dönmedi. İstanbul ekibi ligin ilk haftasında Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olurken, son iki haftada da Göztepe ve Sakaryaspor ile berabere kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler