Sakarya Büyükşehir Hentbol Takım İbrahim Kerem Yontar'ı Transfer Etti

09.07.2023 - 11:44 | Son Güncellenme: 09.07.2023 - 11:47

Hentbol Son Dakika Transfer Haberleri: Sakarya Büyükşehir Hentbol Takımı altyapısından yetişen Sakaryalı sağ kanat oyuncusu İbrahim Kerem Yontar ile anlaşma sağlandı. Detaylar...

Sakarya Büyükşehir Hentbol Takım İbrahim Kerem Yontar'ı Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Sakarya Büyükşehir Hentbol takımı altyapısından yetiştikten sonra uzun yıllar farklı takımların formasını giyen Sakaryalı sağ kanat oyuncusu İbrahim Kerem Yontar ile anlaşma sağlandı.

Sakarya, İbrahim Kerem Yontar’ı transfer etti

Sezon öncesi hazırlıklarına şampiyonluk planlamasıyla giren Büyükşehir Hentbol takımı altyapısında yetişen ve son 2 yıldır Erkekler Hentbol 1. liginde gol kralı olan İbrahim Kerem Yontar’ı transfer etti. 

Sakaryalı sağ kanat oyuncusu yeni sezonda Büyükşehir forması altında ter dökecek.

İlgini Çekebilir
Sakarya Büyükşehir Hentbol'dan Milli transfer
Habere Git

Milli Pivot, Sakarya Büyükşehir Hentbol’da

Yeni sezon öncesi kadrosuna kaliteli isimleri dahil eden Büyükşehir Hentbol takımı hücum rotasyonuna takviye yaptı. Son olarak Beykoz Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi formalarını terleten A Milli Pivot İlkan Keleşoğlu, yeni sezonda Büyükşehir hentbol takımı adına mücadele verecek.

Oyun kurucu Atakan Şirin Sakarya'Da

Yeni sezonda hem Avrupa’da hem de Süper Lig’de Sakarya’yı temsil edecek olan Büyükşehir Hentbol takımı kadrosunu genişletmeye ve güçlendirmeye devam ediyor. Şampiyonluk planlamasıyla sezona öncesi transferlerini gerçekleştiren Büyükşehir hentbol, 4 sezondur Spor Toto takımında forma giyen sol oyun kurucu Atakan Şirin’i kadrosuna kattı. Yeni sezonda Büyükşehir forması giyecek olan Şirin, etkili ve sürpriz şutlarıyla biliniyor.

Sakarya Büyükşehir hentbol Adnan Tayfur’u transfer etti

Sakarya Büyükşehir Hentbol takımı son olarak Köyceğiz Belediye takımında forma giyen pivot Adnan Tayfur’u kadrosuna kattı. Ligde daha önce birçok takımda forma giyen Tayfur, etkili savunması ve hücumda attığı kritik sayılarla dikkatleri üzerine çekmişti.

Senin için hazırladığımız haberler