''Sahaya 13 kişi çıkıyoruz''

17.03.2017 - 18:43 | Son Güncellenme: 17.03.2017 - 18:43

AJANSSPOR ÖZEL - Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç’e açıklamalar yaptı. Çebi, Avrupa Ligi çeyrek final eşleşmesinin dışında, Antalyaspor ile deplasmanda oynayacaklar maçı da değerlendirdi.

“Sahaya 13 kişi çıkıyoruz”"

İlk olarak Olympiakos zaferine değinen Çebi, ”Dün akşamki maç muhteşem bitti. Bir kişi eksikle oynadık ama taraftar bu eksiği kapattı. Biz sahaya 13 kişi sahaya çıkıyoruz, 11 futbolcumuz var. Şenol Güneş hocamız 12. gücümüz. Taraftarımızda 13. oyuncumuz olarak bize destek oluyor.” dedi.

Avrupa Ligi eşleşmesi hakkında…

Çebi, UEFA Avrupa Ligi’ndeki çeyrek final eşleşmesi hakkında ise, “Lyon, eşleşmesini erken final olarak görüyorum. Ben bu tur için de olumlu düşünüyorum. Son maçı kendi evimizde oynayacak olmamız bizim için bir avantaj olacaktır. Bizim hedefimiz taraftarımızın da dediği gibi Stockholm. Bunu da neden başaramayalım?” ifadelerini kullandı.

Vincent Aboubakar’ın durumu…

Olympiakos maçında kırmızı kart gören futbolcu Aboubakar ile ilgili bir tasarrufları olup olmadığı şeklindeki soruya Çebi, “Aboubakar ile ilgili yönetimimiz gereken değerlendirmeleri yapacak. Ama ben bu aşamada bir şey söylemek istemiyorum. Hakem için söyleyebileceğim tek şey ise aleyhimize hatalar yapmasıydı” dedi.

“Kazanıp yolumuza devam edeceğiz”

Öte yandan Beşiktaş İkinci Başkanı, Antalyaspor deplasmanı hakkında, “Rıza Çalımbay, bizim bir efsanemiz. Antalya da iyi bir takım ama biz de lideriz ve kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Başakşehir'in bizim için attığı esprili tweeti de gülümseyerek karşıladık. Teknik konularda yorum yapmayacağım, hocamız zamanı geldiğinde gereken hamleleri yapacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.

AJANSSPOR ÖZEL HABER
Yasal Uyarı : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler