Sadık Çiftpınar'dan Seyircilere Ağır Hareket! Malatyaspor'dan Flaş Karar

19.03.2022 - 16:49 | Son Güncellenme: 19.03.2022 - 17:42

Kasımpaşa maçında oyundan çıkmak isteyen Yeni Malatyasporlu Sadık Çiftpınar'ın tribünlere yaptığı hareket tepki çekti. Yönetim Sadık'ı kadro dışı bıraktı.

Sadık Çiftpınar'dan Seyircilere Ağır Hareket! Malatyaspor'dan Flaş Karar

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Yeni Malatyaspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Yeni Malatyaspor, kendi seyircisi önünde sahadan 2-0 mağlup ayrılırken, maça Sadık Çiftpınar damga vurdu.

Oyundan çıkmak istedi

Yeni Malatyaspor kaptanı Sadık Çiftpınar, kendi taraftarından gördüğü tepkiye dayanamayarak, kaptanlık pazubandını kolundan çıkardı ve yedek kulübesine doğru ilerledi. Oyundan çıkmak istediğini belirten Sadık'ı rakip oyuncular ile takım arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı.

79'da çıktı

Takım arkadaşları ve Kasımpaşalı futbolcuların sakinleştirmesi sonrasında tecrübeli stoper, bir süre oyuna devam ettikten sonra 79. dakikada yerini Philip Awuku'ya bıraktı. 

Tribünlere yaptığı hareket ortaya çıktı

Yeni Malatyaspor kaptanı Sadık Çiftpınar'ın tepkilere yol açan ağır hareketi ortaya çıktı. Statta bir tribün çekiminde görünen olayda Sadık Çiftpınar'ın taraftara dönerek, ağır bir harekette bulunduğu görülüyor.

İlgini Çekebilir
VİDEO - Sadık Çiftpınar'dan olay hareket!
Habere Git

Hocası geleceği hakkında konuştu

Sadık Çiftpınar'ın tepkilerin ardından maça devam etmek istememesi üzerine 79. dakikada oyuncu değişikliğine gitmek zorunda kalan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Sadık için "Muhtemelen bundan sonra Sadık'ın şeyi biraz daha zor olur. Onu hem Sadık ile hem de başkan ile görüşmek lazım. Bunun neticeleri olur. Çok seviyoruz, kaptanımız ama o da belki burada olmak istemez, işler zorlaşır." dedi.

Yeni Malatyaspor'dan Sadık Çiftpınar kararı!

Yeni Malatyaspor yönetimi, Sadık Çiftpınar'ın taraftara karşı yaptığı hareket sonrası kararını verdi. Kulüpten konu ile ilgili açıklama geldi.

"Süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır"

Malatya temsilcisinden gelen ilk açıklamada, "Profesyonel Futbolcumuz Sadık Çiftpınar, bugün oynanan Kasımpaşa SK müsabakasındaki disiplinsiz davranışı sebebiyle süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler