Sadettin Saran ile maç heyecanı!

25.09.2018 - 16:27 | Son Güncellenme: 25.09.2018 - 16:27

SensinO platformu üzerinden Düşler Akademisi için oluşturan desteğe açık arttırma yoluyla en yüksek teklifi vererek kazanan kişiler, Fenerbahçe-Spartak Trnava maçını Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ile birlikte izleyebilme şansını elde edecekler.

Dijital dünyadaki yenilikler hızla gelişirken, hayallere ulaşmak da o kadar kolay oluyor. İşte bu amaçla oluşturulan SensinO platformu; ünlüler, iş insanları, sporcular, profesyoneller ve markalarla eşsiz deneyimler tasarlıyor ve bu deneyimleri açık artırma yöntemi ile sunuyor. Açık arttırmada en yüksek teklifi veren kişiler ünlülerle tanışmaya hak kazanmanın yanı sıra yapılan bağış aracılığıyla da topluma katkıda bulunmuş oluyor.  

SensinO platformunun sunduğu fırsatlar arasında, Aternatif Yaşam Derneği (AYDER) tarafından, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Kalkınma Bakanlığı ve Türkiye Vodafone Vakfı iş birliği ile engelli ve sosyal dezavantajlı gençlerin sanat yoluyla sosyal hayatta, engelsiz bir yaşama kavuşmaları amacıyla başlatılan ve bir sosyal sorumluluk projesi olan, Düşler Akademisi’nin desteklenmesi de yer alıyor.

Büyük bir sosyal sorumluluk projesi

Bu amaçla, SensinO platformu üzerinden Düşler Akademisi için oluşturan desteğe açık arttırma yoluyla en yüksek teklifi vererek kazanan kişiler, Fenerbahçe-Spartak Trnava maçını Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ile birlikte izleyebilme şansını elde edecekler. Maçı izlemek isteyen kişilerin, 2 Ekim 2018 tarihine kadar platform üzerinden en yüksek teklifi vermeleri gerekiyor. En yüksek teklifi veren kişiler, 4 Ekim 2018 tarihinde gerçekleşecek olan UEFA Avrupa Ligi Fenebahçe-Spartak Trnava maçını, Sadettin Saran ile özel locada 1 arkadaşıyla birlikte izleyebilecek.  

Hayata katkı sağlamanın yolu SensinO platformundan geçiyor

Öte yandan, SensinO platformu üzerinden açık artırmaya en yüksek teklifi vererek kazanan kişiler,  hayallerindeki eşsiz deneyimi yaşarken, etkinlik sahibi ünlünün takdirine göre bir sivil toplum kuruluşuna da yardım etmiş oluyor. Etkinliklerden elde edilen gelirin yüzde 80’i organizasyon giderleri ve bir sivil toplum kuruluşuna giderken, yüzde 20’si eşsiz deneyimleri tasarlamaya devam etmek için SensinO’ya kalıyor.

(Açık artırmada teklif vermek için tıklayınız)

Senin için hazırladığımız haberler