Sadettin Saran: 2 Nisan'da biz de oradayız!"

18.03.2024 - 19:42 | Son Güncellenme: 19.03.2024 - 12:07

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bugün yaptığı açıklama ile 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurula gideceklerini açıklamıştı. Başkan adayı Sadettin Saran'dan da kurula ilişkin bir duyuru geldi.

Sadettin Saran: 2 Nisan'da biz de oradayız!"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bugün yaptığı açıklama ile 2 Nisan 2024 Salı günü saat 17.00'da yapılacak Olağanüstü Genel Toplantı'da takımın Süper Lig'den çekilmesine dair bir toplantı yapacaklarını açıklamıştı.

Sadettin Saran ve heyeti de kurula katılıyor

Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran yaptığı açıklamada, “Ekip olarak kulüp yönetimimizin yanındayız. Fenerbahçe kongresi sayın başkanın 2 Nisan olağanüstü genel kurul çağrısına kulak vermelidir. Biz o gün orada olacağız.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanlığına aday olacağını duyurdu

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe başkanlığına adaylığıyla ilgili çalışmaları nedeniyle İTO meclis üyeliğinden istifa ettiğini açıklamıştı.

İlgini Çekebilir
Murat Ülker'den Sadettin Saran’a destek
Habere Git

Derbiye kaos damga vurdu!

Süper Lig'de dün Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmaya maç içinde sahaya atılan objeler, su şişeleri ve meşaleler damga vurdu.

Maç sonunda ortalık karıştı

Maç sonunda bazı taraftarlar sahaya girerek Fenerbahçeli oyunculara saldırı girişiminde bulundu. Tansiyonun yüksek olduğu olaylar güçlükle yatıştırıldı.

"Gerekirse bir alt lige düşmeyi kabul edeceğiz"

Bugün yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçında yaşanan olaylara ilişkin ligden çekilme fikrini değerlendireceklerini belirten Başkan Ali Koç, "Biz kendi ülkemizde bu muameleyi görmeyi kabul etmeyeceğiz. Gerekirse bir alt lige düşmeyi kabul edeceğiz. Herkes aklını başına alsın. Bu kadarı yeter!" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler