Ryan Kent'e kötü haber! İskoç gazeteci açıkladı

19.10.2024 - 10:36 | Son Güncellenme: 19.10.2024 - 10:40

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği Ryan Kent'le yollar ayrılmıştı. Ayrılığın ardından 27 yaşındaki futbolcuya İskoçya'dan da kötü haber geldi.

Ryan Kent'e kötü haber! İskoç gazeteci açıkladı

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho'nun beğenisini kazanamayan Ryan Kent'in sözleşmesini uzun uğraşlar sonucunda feshetti. İskoçya'ya transfer olması beklenen yıldız futbolcu için flaş bir iddia gündeme geldi. Detaylar...

Fenerbahçe sözleşmesini feshetti

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Ryan Kent ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi fesih edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

İskoçya'dan haber geldi

Öte yandan Ryan Kent'in, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra eski kulübü Glasgow Rangers'a gidebileceği konuşuluyordu. Konuyla ilgili İskoç gazeteci Andy Newport, Kent'in Rangers'a geri dönme ihtimalini Fanatik'e değerlendirdi. Newport, İskoç devinin Kent'i yeniden alma ihtimalinin düşük olduğunun altını çizdi.

"Rangers için maaşı çok yüksek"

Daily Record muhabiri, konuyla ilgili şunları söyledi: "Gerçekten emin değilim ama düşük bir ihtimal. Çünkü Ryan Kent, Türkiye'de Fenerbahçe'de yüksek bir maaş alıyordu. Glasgow Rangers ise şu sıralar masrafları kısıyor. Çok kazanan oyuncularının çoğunun ayrılmasına izin verdiler."

Philippe Clement'ten Ryan Kent açıklaması

Öte yandan Glasgow Rangers Teknik Direktörü Philippe Clement de Ryan Kent ile alakalı konuştu. Oyuncuyu tanıdığını ifade eden Belçikalı teknik adam, "Bir yıl içinde çoğu zaman söylentilere girmedim. Yine dedikodulara girmeyeceğim. Elbette oyuncuyu uzun zamandır tanıyorum çünkü Rangers'a gittiği anda onu Brugge'e götürmek için görüşmeler yapıyordum. Ama sanırım Rangers'ta daha iyi bir anlaşması vardı, o da bunu tercih etti. Onu uzun zamandır tanıyorum ama transferle ilgili dedikodulara girmeyeceğim."

3 gole katkı sağladı

Ryan Kent, 1 Temmuz 2023'te İskoçya Premier Lig ekibi Glasgow Rangers'tan Fenerbahçe'ye bedelsiz bir şekilde transfer olmuştu. 27 yaşındaki kanat oyuncusu, sarı-lacivertli formayla tüm kulvarlarda toplamda 19 maça çıktı. Ryan Kent, söz konusu 19 mücadelede 1 gol atıp 2 asist yaparak 3 gole katkıda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler