Kent, İsmail Yüksek ve Becao, 2-0'lık Kasımpaşa Maçını Değerlendirdi

08.10.2023 - 21:26 | Son Güncellenme: 08.10.2023 - 21:33

Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Ryan Kent, İsmail Yüksek ve Becao, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Kent, İsmail Yüksek ve Becao, 2-0'lık Kasımpaşa Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 2-0'lık skorla kazandı.

Karşılaşmanın 6. dakikasında Dzeko ile öne geçen sarı-lacivertliler, 45+3. dakikada Tadic'in penaltı golüyle rahatladı. Maçın ikinci yarısından gol sesi çıkmadı ve İsmail Kartal'ın öğrencileri 3 puana 3 golle ulaştı.

Maç sonu Fenerbahçe'de Ryan Kent, İsmail Yüksek ve Becao açıklamalarda bulundu.

Kent: "Onlara fazla şans tanımadık"

Fenerbahçe'nin İngiliz futbolcusu Kent, "Maça iyi başladık. Bana göre çok fazla şans yarattık. Rakip kalede çok fazla şans yakaladık. Topa sahip olan taraf bizdik. Onlara fazla şans tanımadık.  Bu süreye kadar takım olarak çok iyi çalıştık. Bunun meyvesini de sahada aldık. Bu milli ara rejenertasyon açısından iyi gelecek. Döndüğümüz zaman da aynı şekilde devam etmek istiyoruz." dedi.

İsmail Yüksek: "Çok iyi durumdayız"

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu İsmail Yüksek ise, "Liderliği tekrar aldığımız için mutluyuz. Bırakmak da istemiyoruz. Galip serisini saymayı bıraktık. Kazanma alışkanlığı yakalamak çok önemli. Çok iyi durumdayız. Şimdi milli takıma odaklanacağız. Orada da gururlandırmak istiyoruz. " ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe zirvede 'Paşa'lar gibi
Habere Git

"Ülkemizi Avrupa Şampiyonası'na götürmek için uğraşacağız"

Milli takım hakkında da konuşan Yüksek, "Ülkemizde çalışan bir hocayla devam edeceğiz. Son kampımızda istemediğimiz sonuçlar aldık. Artık orayı unuttuk. Yeni gelen oyuncular var. Onlar için de hayırlı olur umarım. Ülkemizi Avrupa Şampiyonası'na götürmek için uğraşacağız." dedi. 

Becao: "Çok iyi çalışmalarımızı sürdürüyoruz"

Sarı lacivertli ekibin başarılı savunma oyuncusu Becao ise "Aldığımız galibiyetten dolayı çok mutluyum. Çok iyi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kadar puan almamızın sebebi çok çalışmamız. Bugün de zor bir maç oynadık ve istediğimiz oyunu aldığımız için mutluyuz.  Şeker ister misin, merhaba, nasılsın, iyi misin (Türkçe öğrendiğim sözcükler)" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler