Kasımpaşa'da Eysseric ile Ryan Donk, Beşiktaş Yenilgisi Sonrası Konuştu

07.01.2023 - 22:11 | Son Güncellenme: 07.01.2023 - 22:18

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Kasımpaşa'da Valentin Eysseric ile Ryan Donk, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Kasımpaşa'da Eysseric ile Ryan Donk, Beşiktaş Yenilgisi Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig 'in 18. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Beşiktaş'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Kasımpaşa'da futbolculardan Ryan Donk ile Valentin Eysseric açıklamalarda bulundu.

"Doğru seçenekleri bulamadı"

Karşılaşmada kaçan pozisyonlardan dert yanan Donk, "Maçtan önceki oyun planımız orta sahadaki boş oyuncuları bulmaktı. Çünkü rakibimiz 2 tane orta sahayla oynayıp önde baskı yapıyordu. Maçın başında doğru seçenekleri bulamadık. Daha sonra yarattığımız şansları değerlendiremedik. " dedi.

"Daha iyi olacağız"

Teknik Direktör Selçuk İnan'ın direktiflerini sahada uygulamaya çalıştıklarını ifade eden Donk, "Bu tür maçlarda şansları gol yapamayınca karşı takım gol atınca işler karışıyor. Her maçta birbirimize daha fazla güveniyoruz. Hocamızın bizlerden istediği çok özel görevler var. Bunları saha içinde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bir planımız var. Bu plan doğrultusunda daha iyi sonuçlar çıkarmaya çalışıyoruz. Daha iyi olacağız." dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın golcüleri Paşa'yı dize getirdi
Habere Git

Eysseric: "Kazanmak istiyorsanız gol atmanız gerekiyor"

Kasımpaşa'nın Fransız futbolcusu Valentin Eysseric ise "İkinci yarı daha fazla öne çıktık. Daha fazla baskı kurduk. Maçı geri döndürmek için elimizden geleni yaptık ama olmadı. Beşiktaş'a karşı oynamak her zaman zor. İyi bir karşılaşma oynadık. Maçları kazanmak istiyorsanız gol atmanız gerekiyor. Pozisyonlar bulduk ama gol atamadık. Bu mücadeleyi her maçta yaparsak kazanacağımızı biliyoruz." dedi.

Kasımpaşa, 4. maçında 3. yenilgisini aldı

Bu sonuçla Beşiktaş iki maçlık galibiyet serisi yakaladı ve puanını 29'a çıkarttı. Kasımpaşa ise Selçuk İnan'la ligde çıktığı 4. maçında 3. yenilgisini aldı ve 18 puanda kaldı. 

Senin için hazırladığımız haberler