Ryan Babel: "İlk defa böyle bir şanslı an yaşadım"

25.11.2021 - 22:13 | Son Güncellenme: 25.11.2021 - 23:30

UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda Marsilya'yı 4-2 mağlup eden temsilcimiz Galatasaray'da futbolcular maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Ryan Babel: "İlk defa böyle bir şanslı an yaşadım"

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun 5. haftasında temsilcimiz Galatasaray Fransa temsilcisi Olimpik Marsilya'yı 4-2 mağlup etti. 

Mücadelenin 82. dakikasında Kerem Aktürkoğlu’nun yerine oyuna dahil olan Babel, 83. dakikada rakibin arkasına iyi sarktı ve kaleci Pau Lopez ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.

Bu golle Hollandalı futbolcu Ryan Babel, bu sezon ilk kez gol sevincini yaşadı.

 

 

Babel: "Bence iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Babel "İlk defa böyle bir şanslı an yaşadım herhalde. Hem benim için iyi bir goldü hem de rakibimizi mental olarak biraz daha çökertme anlamında iyi bir gol oldu. Önümüzde çok uzun bir yol var. Yeni bir takımız, genç bir takımız ama geleceği olan potansiyeli olan oyuncularımız var. Mutlaka geliştirmemiz gereken konular. Bence iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Senagelli futbolcusu Mbaye Diagne ise maç sonu şöyle konuştu:

 

Mbaye Diagne: "Kolay bir maç olmadı"

 

"Bu akşam kazandığımız için mutluyum. Kolay bir maç olmadı. Bu zaferi armağan etmek istiyorduk ve bunu da başardık. Ben her zaman Galatasaray'da oynamak için hazırım. Sürenin bir önemi yok. Halil olsun, Mohamed olsun, ben olayım Galatasaray'ın çıkarlarını savunmak için buradayız. Bu sevgiyi, bu aşkı Allah gerçekleştiriyor. Taraftarlar en zor zamanlarımda benim yanımda oldular. Onlara teşekkür ediyorum. Lazio maçı zor bir maç. Biz elimizden gelenin en iyisini yapıp kazanmak istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler