Galatasaray, menajer George Gardi'ye dudak uçuklatan ücret ödeyecek

07.03.2024 - 11:32 | Son Güncellenme: 07.03.2024 - 11:39

Galatasaray'ın son dönemde yabancı transferinde beraber çalıştığı İtalyan menajer George Gardi'ye ödeyeceği meblağ ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

Galatasaray, menajer George Gardi'ye dudak uçuklatan ücret ödeyecek

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen bu sezon da 28. hafta sonunda 75 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da, son iki yıldır yapılan yabancı transfelerinin büyük çoğunluğuna İtalyan menajer George Gardi aracılık ediyor.

Mertens ve Torreira ile başladı

Dries Mertens ve Lucas Torreira'yı getirerek sarı-kırmızılı kulüple iş yapmaya başlayan Gardi, Mauro İcardi ile icraatlarına devam etti.

Transfer isabet oranı tersine döndü

Sabah'ta yer alan habere göre; transferdeki başarı oranıyla güven kazanan Geroge Gardi, "Sezon sonunda en az 25 milyon Euro'ya satacaksınız" diyerek Zaniolo için 15 milyon Euro bonservis ödenmesini sağladı. Ancak önce Zaniolo istenen rakamlara satılamadı, sonra da transferdeki isabet oranı tersine döndü.

Son transferleri hayal kırıklığı oldu

Gardi'nin aracılık ettiği Ziyech ile Ndombele hayal kırıklığı yarattı ve Okan Buruk çareyi takım içinden jokerler (Kaan ve Barış Alper) çıkarmakta buldu.

Galatasaray'ın Gardi'ye 250 milyon TL borcu var

Galatasaray'ın iki sezonluk transfer operasyonu sonucunda George Gardi'ye güncel kurla 250 milyon TL'ye yakın borcu olduğu ortaya çıktı.

Sarı-kırmızılı kulüp, İtalya piyasasına hakim ünlü menajere 7.5 milyon Euro'luk alacağı için ödeme planı sunmaya hazırlanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler