Runtalya için geri sayım başladı

25.02.2022 - 16:08 | Son Güncellenme: 25.02.2022 - 16:13

Türkiye’nin en çok yabancı sporcu katılımlı en büyük ‘lifestyle’ maratonu “Runtalya Presented by Fraport TAV” 17. kez 6 Mart tarihinde gerçekleşecek.

Runtalya için geri sayım başladı

Türkiye’nin ilk ve en büyük ‘lifestyle’ maraton etkinliği olan “Runtalya Presented by Fraport TAV” 17. kez start almaya hazırlanıyor. 2006 yılından bu yana gerçekleşen ve Turset Project Management tarafından organize edilen koşu, aynı zamanda 2022 yılının Türkiye'de koşulacak ilk maratonu olacak.

20'yi aşkın ülkeden sporcu katılıyor

Runtalya, bu yıl da üst düzey uluslararası bir katılıma sahne olacak.  İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirler başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından gelecek koşucuların yanı sıra, 20’yi aşkın ülkeden sporcular ve kulüpler Antalya’da buluşacak.

Kayıtlar 1 Mart'a kadar sürüyor

2021 yılında pandemi koşullarında sınırlı sayıda katılım ile gerçekleşen yarış, 420’si yabancı yaklaşık 5 bin koşucuya ev sahipliği yapmıştı. Bu yıl katılım yeniden yükselerek, 1200’ü yabancı yaklaşık 8 bin 500 koşucuyu aştı. Runtalya için kayıtlar, 1 Mart Salı günü gece yarısına kadar devam edecek.

Hafta sonu boyunca etkinlik

Tüm bir hafta sonuna yayılan etkinlikler, Terracity alışveriş merkezinde bulunan kayıt alanında gerçekleşecek Makarna Partisi ve Hoşgeldiniz Partisi ile başlayacak.  5 Mart Cumartesi günü Terracity alışveriş merkezinin yanında yer alan Muratpaşa Kent Meydanı’nda, Minik Adımlar Koşusu, Baby Run ve Yüksek Topuk Koşusu yapılacak.

Konserle bitecek

6 Mart Pazar sabahı AKM önünden saat 09:00’dan itibaren başlayacak 10K, 21K, 42K ve 10K Corporate Run yarışları sonrası katılımcılar, yine aynı alanda ödüllerine kavuşacak. Koşu festivali, keyifli bir konser ve After Party etkinliği ile son bulacak.

İlgini Çekebilir
Mircea Lucescu'nun planı ortaya çıktı! Antalya'yı istiyor
Habere Git

Organizasyona destek verenler

Runtalya, ulusal ve yerel medya tarafından da yakından takip edilecek. CNN Türk ve sportstv, iki gün boyunca canlı yayınlarla organizasyonu tüm Türkiye’ye ulaştıracak. Bu yıl Fraport TAV isim sponsorluğunda organize edilecek Runtalya’ya, ana sponsorlar Anadolu Hastaneleri, Asics, Sunexpress, Terracity ve Co-Sponsor ve  Decathlon destek veriyor.

Senin için hazırladığımız haberler