Galatasaray Aylar Sonra İlk Duran Top Golünü Ross İle Attı

21.10.2022 - 23:07 | Son Güncellenme: 21.10.2022 - 23:13

Galatasaray'ın aylardır süren duran toptan gol bulma krizi kupa maçında sona erdi. Mathias Ross, Kastamonuspor karşısında şeytanın bacağını kırdı. İşte detaylar.

Galatasaray Aylar Sonra İlk Duran Top Golünü Ross İle Attı

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın geçen sezon yaşadığı duran top ve kornerlerden gelen skor üretememe sıkıntısı son buldu. Sezon başında yeni transferleriyle birlikte şampiyonluk yoluna çıkan Cimbom’da istatistikler geçtiğimiz sezonla benzer şekilde ancak teknik ekibe yeni katılan duran top antrenörü Sargon Duran’la ilk verimler alınmaya başlandı.

Geçen sezonun korner istatistikleri

Galatasaray, 2020-2021 sezonunda Süper Lig’de toplam 211 korner atışı kullanmış ve bunların yalnızca 2 tanesi golle sonuçlanmıştı. Gollerden ilkini, 23. haftada Ryan Donk atarken, diğerini ise 25. haftada Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Aslan, ayrıca korner haricinde duran toplardan sadece 6 gol bulabildi.

Bu sezon da geçen sezonu aratmıyor

Süper Lig’de 10. hafta sonunda 9 maça çıkan ve bir haftayı BAY geçen sarı kırmızılı ekip, bu sezon kullandığı 69 korner vuruşundan skor katkısı sağlayamadı. Kötü gidişe son vermek isteyen Galatasaray, teknik ekibe duran top ve korner antrenörü takviyesinde bulundu.

Sargon Duran getirildi

Sezona Okan Buruk yönetiminde başlayan Galatasaray'da teknik ekibe geçtiğimiz günlerde bir isim daha katıldı. Sarı-kırmızılı takımda Sargon Duran, 'Duran top antrenörü' olarak teknik heyete dahil oldu. Avusturyalı çalıştırıcı, taç ve duran top konusunda takıma yardımcı olmak için mesaiye başladı.

İlgini Çekebilir
Prens Selman'ın istediği Galatasaraylı!
Habere Git

Aylar sonra ilk duran top golü

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Kastamonuspor’la karşılaşan Galatasaray, mücadelenin 65. dakikasında serbest vuruş kazandı. Sarı kırmızılı ekip, Kerem Aktürkoğlu’nun ortaladığı topu filelere gönderen Mathias Ross’la aylar sonra duran toptan skor katkısı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler