Cristiano Ronaldo'nun oğlu da Al-Nassr forması giyecek

21.10.2023 - 10:48 | Son Güncellenme: 21.10.2023 - 10:51

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo'nun oğlu Ronaldo Jr'ın da babasının takımında forma giyeceği öğrenildi. İşte detaylar.

Cristiano Ronaldo'nun oğlu da Al-Nassr forması giyecek

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, kariyerini Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'da sürdüren Cristiano Ronaldo'nun oğlu da babasının takımında forma giyecek. Habere göre Ronaldo Jr'ın Al Nassr U13 takımında oynamak için imza atacağı belirtildi. Açıklamanın birkaç gün içerisinde yapılması bekleniyor.

Babasının izinden gidiyor

Kariyerinde 7 numaralı formayla anılan Portekizli yıldız Ronaldo'nun oğlu da babasının izinden gitmeye karar verdi. Cristiano Ronaldo'nun oğlu Ronaldo Jr'ın da tıpkı babası gibi 7 numaralı formayı giyeceği öğrenildi.

"Seninle oynamak istiyorum"

Cristiano Ronaldo, oğluyla yeşil sahalara çıkma ihtimalini şu sözlerle duyurmuştu: "Bazen oğlum bana şöyle diyor: 'Baba, birkaç yıl daha dayan, seninle oynamak istiyorum.' Ama bu zor olurdu"

İlgini Çekebilir
FIFA'dan Al Hilal'e çerez parası
Habere Git

2023'ün en golcüsü

38 yaşındaki Cristiano Ronaldo 2023 yılında en çok gol atan futbolcu olmayı başardı. Portekizli yıldız 2023 yılında 40 gol kaydetti ve zirveye yerleşti.

Ronaldo'nun bu sezonki performansı

Al Nassr formasıyla sezona hızlı bir başlangıç yapan Cristiano Ronaldo eski günlerini hatırlatmaya devam ediyor. Portekizli yıldız bu sezon çıktığı 11 karşılaşmada 11 gol ve 6 asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler