Ronaldo'dan Pele'ye rekor göndermesi: Benim tüm gollerimin videoları var

29.08.2024 - 13:26 | Son Güncellenme: 29.08.2024 - 13:41

Al-Nassr'da forma giyen yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo yeni açıklamalarında gollerinin videolarının bulunmasının kendisini efsane futbolculardan ayırdığını öne sürdü.

Ronaldo'dan Pele'ye rekor göndermesi: Benim tüm gollerimin videoları var

AJANSSPOR - HABER

Cristiano Ronaldo yeni YouTube kanalında yayınladığı bir video ile gündem oldu. Ronaldo açıklamalarında 1000 gol barajını aşmak istediğini söyledi.

Ronaldo gol hedefini açıkladı

Güncel olarak 899 golü bulunan Cristiano Ronaldo açıklamalarında "Bin gol hedefine ulaşmak istiyorum. Sakatlıklarım olmazsa, bu benim için en önemlisi. Bunu istiyorum. Futbolda sahip olabileceğim en iyi gösterge bu. Tek bir fark olacak: tüm gollerimin videoları var, bu yüzden bunu kanıtlayabilirim." dedi.

Ronaldo'nu sözleri Ferdinand'ı kahkahalara boğdu

Videoda Cristiano Ronaldo ile birlikte yer alan eski futbolcu Rio Ferdinand ise yıldız oyuncunun video sözlerine karşılık kahkahalarla gülerek "Sen çıldırmışsın. Alfredo Di Stefano'dan, Pele'den, Eusebio'dan bahsediyorsun." dedi.

İlgini Çekebilir
Kylian Mbappe'nin hesabından Ronaldo ve Messi paylaşımı yapıldı: Bu cüce...
Habere Git

Ronaldo kaç yaşına kadar futbol oynayacak?

Rio Ferdinand, Ronaldo'nun bin gol için 41 yaşına kadar oynaması gerektiğini söyledi. Ronaldo ise Ferdinand'ın bu sözlerine katıldı.

Pele'nin toplam gol sayısı kaç?

Ronaldo'nun açıklamalarında gollerinin videolarına sahip olduğuna söyleyerek göndermede bulunduğu isimlerden biri olan Pele'nin gol sayısı bin 281. Fakat FIFA bu gollerin atıldığı maçların arasında birçok amatör ve gösteri maçının da yer aldığını belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler