Al Nassr - Riyadh: 4-1 (Maç sonucu - yazılı özet)

08.12.2023 - 23:03 | Son Güncellenme: 08.12.2023 - 23:06

Son dakika haberleri | Suudi Arabistan Pro Lig'de Cristiano Ronaldo'lu Al Nassr, Riyadh karşısında 4-1 kazandı. Maç sonucu, goller, yazılı özet...

Al Nassr - Riyadh: 4-1 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde 2. sıradaki Al Nassr, sahasında karşılaştığı Riyadh'ı Cristiano Ronaldo, Otavio ve Anderson Talisca'nın (2) attığı gollerle 4-1 yenmeyi başardı. Al Nassr bu sonuçla puanını 37'ye yükseltti ve Jorge Jesus liderliğindeki Al Hilal'i takibini sürdürdü.

Ronaldo durdurulamıyor

38 yaşında en özel performanslarından birini gösteren Cristiano Ronaldo, Riyadh karşısında da ağları havalandırmayı başardı. Otavio'nun golünde de asisti yapan isim olan Portekizli yıldız, bu sezon 18 gol ve 9 asistlik performans gösterdi.

Talisca yine boş geçmedi

Al Nassr'da, Cristiano Ronaldo ile güçlü bir performans gösteren eski Beşiktaş'lı Anderson Talisca, bu maçı da boş geçmedi. 2 golle yıldızlaşan Brezilyalı 10 numara, bu sezonda toplamda 18. golünü kaydetti.

İlgini Çekebilir
Cimbom Adana Demir'i devirdi! İşte ligin yeni lideri
Habere Git

Al Nassr'ın sıradaki maçı

Ronaldo'lu, Mane'li ve Talisca'lı yıldızlar topluluğu Al Nassr, Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 17. haftasında sahasında, Steven Gerrard'ın yönettiği Al Ittifak ile karşılaşacak. 

Senin için hazırladığımız haberler