Ronaldo ve Messi'nin karşılaşacağı maçtan üzücü haber!

23.01.2024 - 23:10 | Son Güncellenme: 23.01.2024 - 23:13

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'yi karşı karşıya getirecek maçtan üzücü bir haber geldi! Yıldız isim sakatlık sebebiyle oynamayabilir. İşte detaylar...

Ronaldo ve Messi'nin karşılaşacağı maçtan üzücü haber!

AJANSSPOR-HABER

Futbol dünyası, tekrardan Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin karşı karşıya geleceği maç için geri sayıma başladı. Ancak sakatlık sebebiyle bu büyük buluşma gerçekleşmeyebilir. 

İşte Ronaldo'lu Al-Nassr ve Messi'li Inter Miami'yi karşı karşıya getirecek maçtan son detaylar...

Sakatlık sebebiyle erteleme

Al-Nassr'ın Çin'de yapmayı planladığı hazırlık maçları, yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun sakatlığı sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi. Al-Nassr, Çarşamba günü Shanghai Shenhua ve Pazar günü Zhejiang'a karşı mücadele edecekti.

Ronaldo'dan açıklama geldi

Sakatlığı sebebiyle ertelenen maçlar için üzüntüsü dile getiren Cristiano Ronaldo, "Arkadaşlar, bugün benim için üzücü bir gün. Çünkü özellikle Shenzhen'deki Çinli taraftarlardan özür dilemek istiyorum. Çünkü bildiğiniz gibi futbolda bazı şeyleri kontrol edemezsiniz." ifadelerini kullandı.

Beklenen Ronaldo ve Messi buluşması

Futbolseverler Cristiano Ronaldo'nun Çin'deki sakatlık haberiyle sarsıldı. Bu gelişmeden sonra 1 Şubat'ta Riyad'da oynanması planlanan Al Nassr ve Inter Miami arasındaki mücadelede Ronaldo'nun yer alıp almayacağı ise bilinmiyor.

Üç takımlı turnuva planlandı

Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin yer alacağı "The Last Dance" isimli etkinlik planlandı. Şubat ayında oynanması planlanan turnuvada Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal'in de yer alması planlandı. 

Senin için hazırladığımız haberler