Ronaldo, sevgilisi Georgina'nın doğum günü için gökdelen kiraladı

29.01.2022 - 00:22 | Son Güncellenme: 29.01.2022 - 00:27

Ronaldo, sevgilisi Georgina'nın doğum günü için Dubai'de yer alan ünlü Burj Khalifa gökdelenini kiraladı. Önünde çekilden fotoğraflar ise gündeme düştü. İşte detaylar...

 Ronaldo, sevgilisi Georgina'nın doğum günü için gökdelen kiraladı

AJANSSPOR PLUS

Cristiano Ronaldo’nun 28 yaşına giren sevgilisi için Burj Khalifa’yı kiralaması sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Ünlü futbolcunun doğum günü jestine yorum yapan hayranlar ünlü modelin yeni yaşını kutlarken Ronaldo’nun yeni yaş hediyesine övgüler yağdırdı.

Sevgilisinin resmini Burj Khalifa’ya yansıttı

Ronaldo sevgilisinin 28. doğum gününde yoğun takvimine ara verdi. Georgina Rodriguez ve 4 çocuğu ile birlikte Dubai’ye giden başarılı futbolcu ünlü modelin doğum gününü kutlamayı da ihmal etmedi. Sevgilisinin fotoğraflarını dünyanın en uzun binasına yansıttıran Ronaldo, bu anları Portekizce ‘’Tebrik ederim aşkım’’ yazarak sosyal medya hesabından da paylaştı.

İki kutlama birden

Georgina Rodriguez geçtiğimiz günlerde Netflix ile Ben Georgina (I Am Georgina) adlı yapım için anlaştığını duyurmuştu. Ronaldo Ben Georgina’da kendi hayatı, çocukları ve Ronaldo ile geçirdiği zamana odaklanacak olan ünlü modelin yeni anlaşması da unutmadı. Başarılı futbolcu dünyanın en uzun binasına nişanlısının fotoğrafları ile birlikte yeni projesinin de görsellerini yansıttı.

Jestin maliyeti dudak uçuklattı

Nişanlısının doğum günü için yaptığı jest ile gündeme gelen Ronaldo’nun bu kutlama için tam olarak ne kadarlık bir ödeme yaptığı bilinmiyor. Fakat son bilgilere göre dünyaca ünlü kulenin üç dakikalık maliyeti hafta sonları da artan fiyat ile ortalama olarak 50 bin euro.

Senin için hazırladığımız haberler