Ronaldo - Messi düellosunda kötü haber!

01.02.2024 - 21:19 | Son Güncellenme: 01.02.2024 - 21:22

Hazırlık turnuvası kapsamında karşı karşıya gelecek olan Cristiano Ronaldo'lu Al Nassr ve Lionel Messi'li Inter Miami'nin maç kadroları açıklandı. Detaylar.

Ronaldo - Messi düellosunda kötü haber!

AJANSSPOR HABER

Bugün oynanacak olan Al Nassr - Inter Miami maçında futbolseverleri üzen haber geldi. Al Nassr'da Cristiano Ronaldo maç kadrosunda yer almadı. Inter Miami'de ise Lionel Messi, Ronaldo gibi maç kadrosunda yer almayan isimler arasındaydı.

Ronaldo'nun teknik direktörü dün açıkladı

Dün Cristiano Ronaldo'nun kadroda yer almayacağını açıklayan Luis Castro, şu açıklamaları yaptı: "Cristiano Ronaldo vs Lionel Messi göremeyeceğiz. Ronaldo, iyileşiyor ve sakatlığının son günlerinde. Önümüzdeki günlerde takımla çalışamaya başlamasını umuyoruz. Ama ne yazık ki yarınki maçta olmayacak."

Ronaldo'nun sakatlığı Çin'deki maçları erteledi

Al Nassr, Çin'de hazırlık maçı yapacağını açıkladı. Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo'nun sakatlığı sonrasında ise Çin'de düzenlenecek hazırlık maçları ileri bir tarihe ertelendi. Al Nassr, bugün Shanghai Shenhua ve Pazar günü Zhejiang'a karşı mücadele edecekti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Portekizli sol beke resmi teklif
Habere Git

Ronaldo özür diledi

Sakatlığı nedeniyle Çin'de düzenlenecek hazırlık maçlarının ertelenmesini üzüntüyle karşıladığını ifade eden 38 yaşındaki yıldız futbolcu, "Arkadaşlar, bugün benim için üzücü bir gün. Çünkü özellikle Shenzhen'deki Çinli taraftarlardan özür dilemek istiyorum. Çünkü bildiğiniz gibi futbolda bazı şeyleri kontrol edemezsiniz" açıklamasını yaptı.

"The Last Dance" yarım kaldı

3 takımlı "The Last Dance" isimli etkinlikte Cristiano Ronaldo, ezeli rakibi Lionel Messi ile aynı sahayı paylaşamayacak. 29 Ocak'ta Jorge Jesus'lu Al Hilal'e 4-3 mağlup olan Inter Miami, bugün TSİ 21:00'de Al Nassr ile karşılaşacak. Futbol dünyasının merakla beklediği bu maçta, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler