Ronaldo iki gol attı, finalde Jorge Jesus'un rakibi oldu! Al Nassr Maç Özeti

01.05.2024 - 23:24 | Son Güncellenme: 01.05.2024 - 23:31

Suudi Arabistan Şampiyonlar Kupası'nda Mane ve Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr, kendi sahasında Al Khaleej'i konuk etti. Maçı Al Nassr 2-1 kazandı. Özet ve detaylar...

Ronaldo iki gol attı, finalde Jorge Jesus'un rakibi oldu! Al Nassr Maç Özeti

AJANSSPOR HABER

Suudi Arabistan Kral Kupası Yarı Final maçında Al Nassr, Al Khaleej'i 3-1 mağlup etti ve finale yükseldi. Al Nassr'ın finalde ki rakibi ise Jorge Jesus'un takımı Al Hilal oldu.

Ronaldo'dan iki gol

Dünya ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, karşılaşmada iki gol attı. Yıldız isim 17. ve 57. dakikalarda takımına 2 gollük katkı sağladı.

Mane penaltıdan attı

Karşılaşmanın 37. dakikasında penaltı kazanan Al Nassr'da topun başına bir diğer yıldız oyuncusu Sadio Mane geçti. Mane, attığı golle takımına galibiyete yardımcı olan isimlerden oldu.  Al Khaleej'de fileleri 82'nci dakikada Fwaz Altryes havalandırdı.

Final Al Nassr- Al Hilal arasında

Al Nassr, Suudi Arabistan Kral Kupası'nın finalinde Al Hilal ile karşı karşıya gelecek. Al Hilal'in teknik direktörlüğünü Jorge Jesus yapıyor. 

Savic finalde yok

Al Hilal'in dünya yıldızı golcüsü Sergej Milinković-Savić, Al Ain karşısında gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı. Golcü oyuncu Al Nassr ile oynanacak olan final maçında görev alamayacak.

Final tarihi belli değil

Suudi Arabistan Şampiyonlar Kupası'nda finalde Al Nassr ile Al Hilal karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın tarihi ve saati henüz belirlenmedi.

Senin için hazırladığımız haberler