Ronaldo kızardı, Mane'nin son golü yetmedi! Jesus yine kazandı

09.04.2024 - 00:41 | Son Güncellenme: 09.04.2024 - 00:55

Suudi Arabistan Kupası'nda Jorge Jesus'un takımı Al Hilal sahasında Ronaldo'nun oynadığı Al Nassr karşı karşıya geldi. Al Hilal maçı 2-1 kazandı. Detaylar...

Ronaldo kızardı, Mane'nin son golü yetmedi! Jesus yine kazandı

AJANSSPOR HABER

Suudi Arabistan Kupası'nda Jorge Jesus'un takımı Al Hilal sahasında Ronaldo'nun oynadığı Al Nassr'ı konuk etti. Ronaldo'nun kırmızı kart gördüğü maçı Jesus'un öğrencileri 2-1 kazandı.

Devseri açılışı yaptı

Jorge Jesus'un öğrencileri ilk yarıda üst üstte ataklar bulmasına rağmen rakip ağları sarsamadı. İkinci yarıda ise karşılıklı atakların devam ettiği sıralarda 61. dakikada Al Hilal'de Devseri attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Malcom 2-0 yaptı

Kontra ataktan pozisyon yakalayan Al Hilal'de gerilerden hızlıca koşu yapan Malcom ceza alanı içine girdi. Sağ taraftan gelen topa koşarak kafa vuruşu yapan yıldız oyuncu attığı golle takımını 72. dakikada 2-0 öne geçirdi.

Ronaldo oyundan atıldı

Karşılaşmanın 84. dakikasında faul kazanan Al Hilal'de tüm oyuncular pozisyonun olduğu yere koşunca iki takım oyuncuları arasında tartışma yaşandı. Daha sonra hakemin arka tarafında bulunan Ronaldo, maçın hakemine sert yumruk kaldırarak vurma işareti yaptı. Hakem ise dünya yıldızını kırmızı kartla oyundan attı. İşte o anlar:

Mane'nin golü yetmedi

10 dakika uzatma olan maçta Al Nassr, karşılaşmanın son bölümünr 2-0 geride girdi. Üst üstte pozisyonlar yakalayan Al Nassr, 90+8'de Mane ile skoru 2-1 yaptı. Daha sonra ise gol olmayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldılar.

Jesus 33 dedi

Al Nassr'ı 2-1 mağlup eden Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal, yenilmezlik serisini 33 maça çıkardı.

Mane'nin golü

Malcom'un golü

Ronaldo'nun penaltı beklediği anlar

Al Dawsari'nin golü

Top havada kameraya çarptı

Al Nassr'ın golü ofsayta takıldı

Senin için hazırladığımız haberler