Ronaldo bir başka dünya devine göz kırptı! Adresi...

04.06.2021 - 09:49 | Son Güncellenme: 04.06.2021 - 10:02

Serie A ekibi Juventus'ta oynayan Cristiano Ronaldo İtalya'dan ayrılmaya hazırlanıyor. İspanyol basını, Ronaldo'nun transferde yeni adresini açıkladı. İşte detaylar...

Ronaldo bir başka dünya devine göz kırptı! Adresi...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Futbol kariyerine İtalyan ekibi Juventus’ta devam eden Cristiano Ronaldo ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. İspanyol basını, Ronaldo’nun gelecek sezon oynayacağı takımı yazdı. Detaylar haberde… 

Juventus defteri Ronaldo için kapandı iddiası

Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo’nun Juventus’ta kalma olasılığı hemen her gün haber olmaya devam ediyor. Bu kez İspanyol basını, Ronaldo adına Juventus defterinin kapandığını öne sürdü. 

PSG’ye sıcak bakıyor

AS’ın haberine göre; Cristiano Ronaldo, kariyerine Ligue 1’de devam etmeye sıcak bakıyor. Ronaldo’ya talip olan takım ise Paris Saint Germain olarak ifade ediliyor. 

Transfer açıklaması yakın

İspanyol ve İtalyan basınında yer alan haberlerde Kylian Mbappe’nin PSG’den ayrılmasının yakın olduğu ve Ronaldo’nun bundan sonra Fransa Ligi’nde yer alacağı yüksek sesle konuşuluyor.

Ronaldo’nun performansı 

Geride bıraktığımız sezonda Cristiano Ronaldo 44 maçta 36 gol atıp 5 asist yaptı. Ronaldo, Portekiz Milli Takımı’nda ise 4 maçta 2 gol kaydetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler