Romanya Milli Takımının kadrosunda Süper Lig’den 4 isim yer aldı

24.05.2024 - 17:59 | Son Güncellenme: 24.05.2024 - 18:06

Romanya A Milli Takımı'nın Euro 2024 kadrosunda 3 Gaziantep FK ve 1 de Konyaspor oyuncusu olmak üzere Trendyol Süper Lig’den 4 isim yer aldı.

Romanya Milli Takımının kadrosunda Süper Lig’den 4 isim yer aldı

AJANSSPOR HABER

İsrail ve İsviçre’nin olduğu eleme grubundan mağlubiyet yüzü görmeden birinci çıkan Romanya A Milli Takımı'nın Euro 2024 kadrosu açıklandı. Açıklanan listede 3 Gaziantep FK ve 1 de Konyaspor futbolcusu olmak üzere kariyerini ligimizde sürdüren 4 isim yer aldı.

3 Gaziantepli yer alıyor

EURO 2024’te E grubunda mücadele edecek olan Romanya’nın açıklanan kadrosunda kaleci Florin Nita, sağ kanat Deian Sorescu ve golcü oyuncu Denis Draguş olmak üzere 3 Gaziantep FK forması giyen futbolcu yer alıyor. 3 Rumen futbolcu da Gaziantep ekibine bu sezonun yaz transfer döneminde transfer oldu.

Cicaldau’da listede

Geçtiğimiz yıllarda Galatasaray’ın büyük umutlarla transfer ettiği şuan da Konyaspor’da kiralık forma giyen ve bonsersivi Sarı-Kırmızılı takımda bulunan Alexandru Cicaldau’da Romanya’nın Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edeceği listede kendine yer buldu. 26 yaşındaki Rumen orta saha bu sezon Konyaspor ile 32 maça çıkarken 1 de gol attı

Romanya’nın fikstürü

Avrupa Şampiyonası’nda E grubunda mücadele edecek olan Rumenler, Belçika, Slovakya ve Ukrayna ile aynı grupta yer alıyor. Romanya A Milli Takımı, Almanya’da düzenlenecek olan turnuvada 17 Haziran’da Ukrayna ile karşılaşacak. Turnuvanın ikinci haftasında 22 Haziran’da Belçika ile karşı karşıya gelecek olan Romanya grup elemelerinin son maçında 26 Haziran’da Slovakya ile kozlarını paylaşacak.

Gelecek sezon Trabzonspor forması giyebilir

Romanya’nın Avrupa Şampiyonası için açıkladığı kadroda yer alan, Gaziantep FK ile Türkiye’de çıktığı 34 maçta 15 gol atma başarısı gösteren Rumen forvet Denis Draguş dikkatleri üstüne çekti. Geçtiğimiz günlerde de Karadeniz ekibi Trabzonspor’u Denis Draguş ile ilgilendiği iddia edildi.

Anlaşma Sağlandı

Muhabir Ertan Süzgün’ün haberine göre Bordo-Mavili kulüp Gaziantep FK forması ile dikkatleri üzerine çeken Rumen forvet ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Trabzonspor, Gaziantep FK’de kiralık olarak forma giyen Draguş’un bonservisini elinde bulunduran Belçika ekibi Standart Liege ile 1.7 milyon euro artı bonuslar eşliğinde anlaşma sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler