Roman Abramovich'in kızı Sofia Abramovich Putin'i hedef aldı!

27.02.2022 - 16:10 | Son Güncellenme: 27.02.2022 - 16:21

Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'in Rusya-Ukrayna savaşı sonrası kulübün yönetimini bırakmasının ardından kızı Sofia'dan Putin'i hedef alan paylaşım geldi.

Roman Abramovich'in kızı Sofia Abramovich Putin'i hedef aldı!

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş tüm gerginliği ile devam ederken, Vladimir Putin ve ülkesine olan tepkiler artarak devam ediyor.

Abramovich, Chelsea'nin yönetimini bıraktı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e destek veren 35 oligarktan biri olarak kabul edilen Premier Lig devi Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich, gelen tepkiler üzerine kulübün yönetimini Chelsea Vakfı mütevelli heyetini bıraktığını duyurmuştu.

Abramovich, Putin'e destek verdiği için İngiltere'ye giremeyecek iddiası

İngiliz basını, Rus iş insanının Putin'e olan yakınlığı ve rejime destek verdiği gerekçesiyle İngiltere hükümeti tarafından ülkede yaşamasına izin verilmeyeceği ileri sürülmüştü.  

İlgini Çekebilir
Roman Abramovich, Chelsea'yi hayır kurumuna verdi
Habere Git

Abramovich'in kızı Sofia'dan sürpriz Putin çıkışı

Spor Arena'da yer alan habere göre; Yaşanan bu gelişmelerin ardından Roman Abramovich'in kızı Sofia'dan sürpriz bir Putin çıkışı geldi. 

Putin'in üstü çizili fotoğraf yayınladı

Sofia Abramovich, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in üzerine çizgi çekilmiş bir fotoğrafını yayınlarken,  "Rusya Ukrayna ile savaş istiyor" cümlesindeki 'Rusya' kelimesinin üzerini çizerek 'Putin' yazdı.

"En büyük ve en başarılı yalan..."

Fotoğrafın ardından bir de mesaj yazan Sofia Abramovich, "Kremlin'in propagandasının en büyük ve en başarılı yalanı, çoğu Rus'un Putin'in yanında olduğudur" ifadesini kullandı.

Sofia Abramovich'in bu paylaşımları babasının Chelsea'nin yönetimini devrettikten sonra yapması da dikkatlerden kaçmadı.

Senin için hazırladığımız haberler