Roma'da şok ayrılık

25.04.2017 - 18:32 | Son Güncellenme: 25.04.2017 - 18:32

AJANSSPOR - Sevilla’nın Sportif Direktörü olarak çok önemli başarılara imza atan Ramon Rodriguez 'Monchi', Roma kulübüyle anlaştı ve bundan sonra hem genç yetenekleri hem de yıldız isimleri yeni takımına katmak için çalışacak.

Sevilla kulübüne transfer ettiği isimlerin satılması sonucu kulübüne inanılmaz paralar kazandırmasıyla ünlenen Monchi’nin Roma serüveni biraz hareketli başladı.

Juventus hegamonyasına son vermek isteyen Roma, bu sezon Spaletti önderliğinde önemli başarılara imza atsa da, şampiyonluk yarışında Juventus’un yine gerisinde kaldı. Önümüzdeki sezonun planlamasını yapmaya sezon içinde başlayan Spaletti’ye ise kulübün kötü bir haberi olacak. Monchi’nin takımın başındaki Spaletti ile çalışmayacağını belirtmesi, yönetimin zor bir karar almasına neden oldu. Resmi bir açıklama yapılmasa da, teknik ekip ve Roma’nın yollarının ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Fiorentina kulübüne yakınlığıyla bilinen Firenzeviola sitesinde çıkan haberlerde de Spaletti’nin Fiorentinalı yetkililerle görüştüğü duyurdu. Bu görüşmenin gizli fotoğraflarını da çeken gazeteciler, haberi manşetten verdiler.

Senin için hazırladığımız haberler