Roma, Daniele De Rossi ile anlaştı!

16.01.2024 - 15:44 | Son Güncellenme: 16.01.2024 - 15:52

Son dakika haberleri. Teknik Direktör Jose Mourinho ile yollarını ayıran İtalya Ligi takımlarından Roma, eski futbolcusu Daniele De Rossi ile anlaşmaya vardı.

Roma, Daniele De Rossi ile anlaştı!

AJANSSPOR-HABER

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AS Roma, yeni teknik direktörünü duyurdu.

Mourinho gitti Daniele De Rossi geldi

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Jose Mourinho'dan boşalan teknik direktörlük görevine sezon sonuna kadar Daniele De Rossi'nin getirildiği belirtildi.

"Evine hoş geldin Daniele"

Roma'nın sahiplerinden Dan ve Ryan Friedkin, Daniele De Rossi'nin gelişiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Rossi'nin geldiği için mutluyuz. Evine hoş geldin Daniele" dedi.

De Rossi: "Roma için tüm fedakarlıkları yapacağım"

De Rossi ise, "Roma'nın teknik direktörlüğünü bana teslim ettikleri için Friedkin ve ailesine teşekkür etmek istiyorum. Roma için tüm fedakarlıkları yapacağım ve yüzde yüzümü vereceğim. Kulübede oturabilmenin hissi tarif edilemez. 

Herkes Roma'nın benim için ne olduğunu biliyor. Zamanımız yok, seçeneğimiz yok. Mücadele etmek ve hedeflerimize ulaşmaya çalışmak için bir an önce harekete geçeceğiz" şeklinde konuştu.

Sadece Roma ve Boca Juniors forması giydi

40 yaşındaki teknik adam son olarak İtalya Ligi'nde SPAL'ı çalıştırmıştı. De Rossi, futbolculuk döneminde sadece Roma ve Boca Juniors forması giymişti. İtalyan devi ile 616 karşılaşmaya çıkan Rossi 63 gol ve 60 asistlik performans sergilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler