Roma, Galatasaray'ın teklifi için Zalewski'yi bekliyor

09.09.2024 - 18:41 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 18:46

Süper Lig devi Galatasaray'ın İtalya Serie A ekibi Roma'dan transfer etmek istediği Nicola Zalewski için oyuncunun Uluslar Ligi maçı bekleniliyor. Detaylar...

Roma, Galatasaray'ın teklifi için Zalewski'yi bekliyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Serie A'da forma giyen Roma'nın Polonyalı oyuncusu Nicola Zalewski'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı. İtalyan temsilcisi transfer için oyuncuyla görüşme yaparak karar vereceği iddia edildi. Detaylar...

Roma, Zalewski ile birlikte karar verecek

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Roma Galatasaray'ın olası teklifini dinleyecek, ardından dün Hırvatistan karşısında oynanan 90 dakikanın ardından bugün Trigoria'ya dönecek olan Zalewski ile birlikte karar verecek.

De Rossi kaybetmek istemiyor

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Çizme şu ana kadar Galatasaray'la doğrudan temasları reddetti ancak bu önümüzdeki birkaç saat içinde gerçekleşebilir. De Rossi'nin de bu karar üzerinde ağırlığı var çünkü bu sezon Nicola'yı yani bir kanadını kaybetmekten memnun görünmüyor.


PSV'yi kabul etmedi

Geçtiğimiz yaz PSV’ye gitmeyi reddeden Zalewski için Hollanda kulübü 9 milyon Euro’luk bir teklif yapmıştı. Roma ise oyuncuyu Napoli'ye Cyril Ngonge ile takas etmeyi düşünmüş ancak anlaşma sağlanamamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler