Roller değişti... Altay Bayındır için bekleme sırası Fenerbahçe'de!

05.12.2022 - 10:46 | Son Güncellenme: 05.12.2022 - 14:01

Son dakika haberi... Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fenerbahçe kaptanı ve kalecisi Altay Bayındır'a Inter'in talip olması transferde işleri karıştırdı.

Roller değişti... Altay Bayındır için bekleme sırası Fenerbahçe'de!

AJANSSPOR HABER

Aldığı yıllık 4.5 milyon TL ile Fenerbahçe'nin en az kazanan futbolcularından olan kaleci Altay Bayındır için flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertli yöneticiler, Inter'in de talip olduğu kaptanlarının kararını vermesini bekliyor.

Ersun Yanal istedi, Altay Bayındır Fenerbahçe'ye geldi

2019-2020 sezonunda dönemin teknik direktörü Ersun Yanal'ın isteğiyle Ankaragücü'ne 1.5 milyon Euro bonservis verilerek transfer edilen Altay Bayındır, kaleyi teslim aldıktan sonra bir daha bırakmadı.

Yıllık 4.5 milyon TL alıyor

Fenerbahçe'ye 4 yıllık imza atan Altay Bayındır, performansıyla Türkiye Milli takımı'na yükseldi ve birçok maçta Fenerbahçe'nin kurtarıcısı oldu. Yıllık 4.5 milyon TL kazanan Altay Bayındır, sarı lacivertli kadroda en az kazanan futbolcular arasında.

İlgini Çekebilir
Serie A devi Altay Bayındır'a talip oldu
Habere Git

Ali Koç, Altay Bayındır'ı örnek gösterdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaptığı açıklamalarda Altay Bayındır'ı çalışkanlığı ve kendini geliştirmesiyle diğer futbolculara örnek göstermişti. Koç kaleci için "Uzun yıllar Fenerbahçe forması giyeceğine inanıyorum" ifadesini kullanmıştı.

Fenerbahçe, Altay Bayındır'a teklif yaptı

Sezon sonu sözleşmesi bitecek Altay Bayındır'ın sözleşmesini uzatmak için  Fenerbahçe teklifini yaptı. Sarı lacivertlilerin kaleciye yıllık 18 milyon TL'lik bir teklifte bulunduğu belirtiliyor.  

Bekleme sırası Fenerbahçe'de...

Altay Bayındır'ın sözleşmesini uzatmak konusunda elini ağırdan alan Fenerbahçe, Inter'in milli kaleciye talip olması ile adeta şok oldu. Aylardır teklifi bekleyen Altay Bayındır bu kez karar verecek kişi oldu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye şok! Altay Bayındır'da flaş gelişme
Habere Git

Altay Bayındır'ın kararı ne olacak?

Fenerbahçe'nin kaptanı da olan Altay Bayındır, özellikle bu sezon tribünlerinden tepki aldığında kendisine sahip çıkan teknik direktör Jorge Jesus ve başkan Ali Koç'a büyük minettarlık duyuyor. Kalecinin verdiği kararda Başkan Koç ile  yakın ilişkisinin etkili olacağı belirtiliyor.

Jorge Jesus'un değişmezi: Altay Bayındır

24 yaşındaki Altay Bayındır, teknik direktör Jorge Jesus'un değişmezi durumunda. Sakatlığı nedeniyle Avrupa Ligi elemesindeki Slovacko karşılaşması dışında tüm resmi  maçlarda Altay Bayındır Fenerbahçe kalesini korudu. 24 maçta 25 gol yerken, 11 karşılaşmada kalesini gole kapamayı başardı.

Altay Bayındır Antalya kampında yer alacak

En son oynanan Villarreal müaçından önce belindeki ağrılar nedeniyle tedaviye alınan Altay Bayındır'ın yarın başlayacak Antalya kampina katılacağı açıklandı.

Senin için hazırladığımız haberler