Fatih Karagümrüklü futbolcular Rohden ve Paoletti Trabzonspor maçından sonra konuştu

09.03.2024 - 21:17 | Son Güncellenme: 09.03.2024 - 21:23

Fatih Karagümrük, Süper Lig'de Trabzonspor'a 5-1 yenildi. Maçın ardından Marcus Rohden ve Flavio Paoletti açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...

Fatih Karagümrüklü futbolcular Rohden ve Paoletti Trabzonspor maçından sonra konuştu

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 29'uncu haftasında Trabzonspor, Fatih Karagümrük karşısında 5-1 kazandı. Mücadelenin ardından Fatih Karagümrüklü futbolcular Marcus Rohden ve Flavio Paoletti açıklamalarda bulundu.

Rohden: "Öne geçtikten sonra sanki oyunu bıraktık"

Marcus Rohden, "Oyuna iyi başladık, golü de bulduk. 1-0 öne geçtikten sonra sanki oyunu bıraktık. Öyle bir his yaşadım ben. İlk yarı sonunda rakip 1-1'i yakaladı ve ondan sonra işler onlar için daha kolay oldu" ifadelerini kullandı.

"İkinci yarıda hemen golü yiyince maç bitmiş gibi oldu"

Rohden, "İkinci yarıda hemen golü yiyince maç bitmiş gibi oldu. Böyle olmasını istemiyorduk. Daha iyi mücadele edip 3 puan alma hedefimiz vardı. Buraya ponun için geldik ama olmadı. Bunu unutup Konyaspor maçına hazırlanacağız çünkü bizim için çok önemli maç olacak" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Karadeniz'de Trabzonspor fırtınası
Habere Git

Paoletti: "Söylenecek çok fazla bir şey yok"

Flavio Paoletti ise "Söylenecek çok fazla bir şey yok. İlk yarı golü attık, iyiydik ama sonrasında hiçbir şey yapamadık. İkinci yarı da aynı şekilde devam etti ve maalesef kaybettik" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler