Rodallega’dan sürpriz transfer! İşte yeni takımı

20.05.2021 - 23:22 | Son Güncellenme: 20.05.2021 - 23:26

Süper Lig’de Denizlispor ile küme düşmenin üzüntüsünü yaşayan Hugo Rodallega, TFF 1. Lig’in yeni ekiplerinden Manisa FK ile anlaştı.

Rodallega’dan sürpriz transfer! İşte yeni takımı

AJANSSPOR-HABER

Geride bıraktığımız sezon 2. Lig Beyaz Grup'ta namağlup şampiyon olarak 1. Lig’e yükselen Manisa Futbol Kulübü, transfere de hızlı bir giriş yaptı. Tarzanlar, Süper Lig’in en başarılı yabancı golcülerinden Hugo Rodallega ile anlaşmaya vardı.

Akhisar yıllarından Manisa'ya aşina

Fanatik’ten Ömer Necati Albayrak’ın haberine göre, Yukatel Denizlispor ile sözleşmesi sona eren Kolombiyalı yıldız, Tarzanların teklifini kabul etti. Süper Lig’den birçok takımın da talip olduğu Rodallega, daha önce Akhisarspor formasıyla maçlarını oynadığı Manisa şehrini seçti. 

Manisa, Rodallega'yı açıklamaya hazırlanıyor

35 yaşındaki futbolcunun transferinin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor. Hugo Rodallega, 2020-21 sezonunda attığı 14 golle Denizlispor’un en skorer ismi olmasına karşılık takımını ligde tutmayı başaramamıştı. 

Akhisar, Trabzon ve Denizli'de toplam 80 gol

Türkiye’ye 2015-16 sezonunda Premier Lig ekibi Fulham’dan gelen yıldız futbolcu Akhisar Belediyespor, Trabzonspor ve Denizlispor formaları altında toplam 80 gole imza attı. 

Senin için hazırladığımız haberler